Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Kipróbáltam az AP módot kíváncsiságból, az 57U mellett van egy 1200GU-m is tartalékba. Az 1200GU-t rádugtam a gépre(beállíottam a wifi jelszavakat, neveket, majd átnyomtam AP módra, azonnal el is tűnt, már nem volt erléhető a 192.168.1.1-en. Visszakötöttem a gépre az 57U-t, az 1200GU wan portját összekötöttem az 57U egyik lan portjával. Telefonnal tudtam csatlakozni az 1200GU által szórt wifire, internet volt rajta, ugyanúgy a 192.168.1.x tartományból osztott IP-t mint a fő router, de az 1200GU webfelületét az istennek sem tudtam elérni, mintha elnyelte volna a föld! Kerestem a kliens listában az 57U-n de akármelyik valószínű IP-re csatlakoztam nem értem el az 1200GU webfelületét.
Tényleg így megy padavanon az AP mód hogy az AP kezelőfelülete gyakorlatilag elérhetetlenné válik ? Végülis funkcionált az AP csak a kezelőfelületét nem értem el, erre szokták mondani kissé morbid módon hogy a műtét sikerült de a beteg meghalt
Mit rontottam el ?
Már resteltem az 1200GU-t, visszakerült router módba, lehet újra nekifutok az AP módnak csak már a helyes módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- E-roller topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mit rontottam el ?