- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Kipróbáltam az AP módot kíváncsiságból, az 57U mellett van egy 1200GU-m is tartalékba. Az 1200GU-t rádugtam a gépre(beállíottam a wifi jelszavakat, neveket, majd átnyomtam AP módra, azonnal el is tűnt, már nem volt erléhető a 192.168.1.1-en. Visszakötöttem a gépre az 57U-t, az 1200GU wan portját összekötöttem az 57U egyik lan portjával. Telefonnal tudtam csatlakozni az 1200GU által szórt wifire, internet volt rajta, ugyanúgy a 192.168.1.x tartományból osztott IP-t mint a fő router, de az 1200GU webfelületét az istennek sem tudtam elérni, mintha elnyelte volna a föld! Kerestem a kliens listában az 57U-n de akármelyik valószínű IP-re csatlakoztam nem értem el az 1200GU webfelületét.
Tényleg így megy padavanon az AP mód hogy az AP kezelőfelülete gyakorlatilag elérhetetlenné válik ? Végülis funkcionált az AP csak a kezelőfelületét nem értem el, erre szokták mondani kissé morbid módon hogy a műtét sikerült de a beteg meghalt
Mit rontottam el ?
Már resteltem az 1200GU-t, visszakerült router módba, lehet újra nekifutok az AP módnak csak már a helyes módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Óra topik
- Honda topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robotporszívók
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mit rontottam el ?