Hirdetés
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
trance89
üzenetére
A múlt héten megjött az AC2100-as, feldobtam rá a Breedet és a legutolsó firmware verziót amit csináltál, hátezállat!
Le vagyok döbbenve, milyen simán átadja a két router egymás között az eszközöket. Tökéletes! 12.900,- forintért eccerűen nem létezik jobb router (ha nem kell aaz USB). Gondoltam rendelek még egy példányt, de sajnos a cseh raktárból kifogyott. Egyébként a hengeres verzióra is simán felrakható a Padavan? Azzal van valakinek tapasztalata hatótáv szempontjából? Rosszabb lehet, mint a 6 külső antennával felszerelt modell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Le vagyok döbbenve, milyen simán átadja a két router egymás között az eszközöket. Tökéletes! 12.900,- forintért eccerűen nem létezik jobb router (ha nem kell aaz USB). Gondoltam rendelek még egy példányt, de sajnos a cseh raktárból kifogyott. Egyébként a