- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #77 üzenetére
Ja a predektív szövegbevitel. De az speciel az Edge-ben is alkot. Meg Facebookon
-
válasz
kazsmerlaca #75 üzenetére
Szerintem mobilról írt, és pl rendelted helyett rendeltem lett belőle... a többi is ilyen elírás.
-
-
válasz
kazsmerlaca #70 üzenetére
Feltűnhetne már valamelyik szolgálató kínálatában is jó kis kedvezménnyel, bár az vagy a Telekom vagy a Vodafone lesz.
-
"A Global Version modell még várat magára, feltéve ha valóban érkezni fog, így egyelőre a kínai piacra szánt modell rendelhető, ami kínai és angol nyelvű menüvel van ellátva."
Most nem azért, de kb a fordítás 99%-a készen van, már pusztán az EU-s verzió miatt is... akkor minek korlátozni? Így sokan nem fogják megrendelni Kínából sem.A másik gyárilag erre jobb lenne ha a Xiaomi rakna fóliát mert ekkora darabra nem lesz egyszerű keresni, univerzálist sem, boltban...
Ez nagyobb kijelző de nem 144 hanem 120 Hz-es. Ha nem jelenik meg végül - ez még lebegtetve van, hogy vagy igen, vagy nem - akkor tokot is külföldről lehet rendelni majd hozzá. A töltő már 67w-os
"
Az új Xiaomi Pad 6 Max a Snapdragon 8+ Gen 1 processzorát használja, ami egyáltalán nem mondható lassúnak. Az AnTuTu benchmarkban a 8 magos processzor 1.060.000 körüli pontszámra képes. Mellé 8GB memóriát kapunk, a belső tárhelyének mérete 256GB, ami egy gyors UFS3.1-es tárhely." -
válasz
kazsmerlaca #57 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy aga a gyártó sem úgy áll hozzá mint az Apple.. vagy a Samsung. Most megveszed, aztán két év múlva már nem ér semmit, mert nincs szoftveres támogatottsága. Akkor lenne igazán jó vétel, ha tudnád, hogy megkapja a következő 4 Android főverziót. Hardverileg erős, és jó, de szoftveresen nem.
-
válasz
kazsmerlaca #55 üzenetére
Akkor maximum nem kapod meg, kár nem ér.
-
válasz
kazsmerlaca #53 üzenetére
Utánvéttel rendelted?
-
válasz
kazsmerlaca #50 üzenetére
Honnan és mennyi volt?
-
Ezt most láttam, a 16 GB RAM, az Android 13 miatt érdekes...
Támogatás terén kb amivel megszületett azzal temetik is.. -
válasz
pengonorbert #46 üzenetére
De aki bejelentette, hogy 8/256- annak a videójában láttam meg ,hogy 6 GB RAM-ost tesztelt
Fail
-
-
(202) BOMBA vétel? | Xiaomi Pad 6 | TESZT - YouTube
Itt az van ,hogy alapból 8 GB RAM és 256 GB tárhellyel lehet kapni Magyarországon.
-
válasz
Donki Hóte #36 üzenetére
Tehát akkor Google Maps nem fog menni... remek... ilyet kihagyni....
-
-
-
válasz
kazsmerlaca #29 üzenetére
Oké, hát mindannyian mások vagyunk... én a táblagépet szoktam hurcolászni magammal, a laptopot meg 2 év alatt nem mozdítottam ki, csak kétszer a lakásból
Viszont az iPad-nél is fent volt nálam minden, és elég szopóka lett volna így lazulni a világban, tekintve, hogy sokszor jött velem
-
válasz
kazsmerlaca #23 üzenetére
Egy táblagép arra való, hogy Facebook, Gmail, YouTube, Messenger stb fiókjainkba bejelentkezve használjuk. Ezek védett adatokat tartalmaznak, ahol pl a a magam fajta paranoiás megköveteli a biometrikus azonosítást ami jelenleg ujjlenyomat, majd egyszer retina alapú lesz. Ez a 2D-s bohóckodás elmenne egy 90K-s noname vacaknal, de nem ennél...A biztonságon nem egészséges dolog spórolni.
-
-
Jó hardver lenne ez, de az, hogy nincs benne ujjlenyomat olvasó megdöbbentő 2023-ban...
és nem ez a legfőbb probléma, hanem az, hogy mivel relatíve olcsó, kap vagy 2, jó esetben talán 3 Android főverziót, és pá
Új hozzászólás Aktív témák
ma A magyar piacra is befutott a Xiaomi 11 hüvelykes táblagépe.
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest