Hirdetés
- Android szakmai topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Majd jön mycso és elmagyarázza a szakmai dolgokat, én pusztán a saját tapasztalataimat osztanám meg veled. Sokáig én is ragaszkodtam az AGP és a DDR1-es platformhoz, de mindig jobb gépet akartam. Ezért vettem 3 Gainward videokártyát, ebből kettő 7800+ Golden Sample volt 512MB-os AGP-s, majd jött egy radeon 1950pro, szintén AGP-s és ehhez persze 775-ös foglalatú lapok és procik. Végül vettem egy pentiumD 945-öt és kiválasztottam az Asus P5P800 SE lapot, mivel az AGP-sek közül és a 865-ös platformok közül ez tudja egyedül (kivéve néhány Asrockot, de ott ugye no tuning) a dupla magos processzorokat kezelni.
De sajna eljárt felette az idő. Nyöszörögtek, zizegtek az áramkörök, a tekercsek a processzor foglalata körül és végül elfüstölt az alaplap, nem bírta a gyűrődést. Ha van pénzed, én inkább az első processzorra szavazok. Látom, nem akarsz DDR2-es PCI-E-es alaplapot, gondolom a videokártyád is AGP-s, mint nekem. Én egy csomót költöttem az AGP-s rendszerre és végül mégis át kellett állnom.
na elég az eszmefuttatásból.
-2MB szerintem némi előnyt jelent, kérdés persze az, milyen 865-ös alaplapot tudnál szerezni hozzá, mert az Asrock nem a legjobb választás, persze ha nem akarsz tuningolni, akkor jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs