Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Ilyen nincs. levettem a CPU-ról a Zalman 7700-est, letisztítottam a processzor tetejét és a Zalman alját, aztán bekentem Titan Thermal Grease-val, jó kis kék trutyi.
Állítólag kitűnő paszta. Most meg terheletlenül 63 fok a prockó. legalábbis ennyit ír ki a PC probe 2. nem hiszem, hogy ez lehetséges, hiszen hideg még a Zalman rézbordája is. 
Már minden jó lenne, csak ez nem akarja az igazságot. Beállítottam az ICH7 chippel szemben az alaplapra merőlegesen egy 12cm-es TITAN hűtőt, eredetileg procihűtő, szabályozható fordulatszámon. Az alaplap 29 fokos. csak a proci.....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Állítólag kitűnő paszta. Most meg terheletlenül 63 fok a prockó. legalábbis ennyit ír ki a PC probe 2. nem hiszem, hogy ez lehetséges, hiszen hideg még a Zalman rézbordája is.