- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelfan
aktív tag
válasz
Qkackca
üzenetére
semmi gond nem merült fel a lapcserénél...zalman paszta van rajta (nem ezüst) ami a videókari zalman AlCu700jához járt
bios most nem tudom melyik a legfrisebb..én jan végén feb elején cseréltem el..akkor a legújabb volt rajta
PC Probe 2 vel az a bajom hogy minden beállítás után dobni kell egy restratot
bezzeg a giga tunning center..hmmhmm....itt még javúlhatna az asus kicsit
everesttel nem tudom mennyire éri meg megpróbálni az újabbat..mert igazából minden hőfokmérő ami be tudta azonosítani a sensort kb ugyanazt mérte minimális szórással...
abba már nagyjából belenyugodtam hogy fölémér a lap...csak az a bajom hogy nem tudom mennyivel, mivel digi mérőm nincs és sztem ismerősi körben sem mászkál senki lézeres hőmérővel
szóval ha valakinek van P5B Deluxe Wifi lapja D930 as procival és dobna nekem pár hőértéket azt megköszönném

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Autós topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest