Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tooolz
tag
válasz
joker1220
üzenetére
arra gondoltam amikor ____ teljesitmény menü pont alatt a CPU kihasználtság adott esetben 2-16 % közt volt ami picit nyugtató
ez 1 retro gép az elsö gépem és nem volt szivem kidobni 12 éves ink kicsit felturboztam 2gb ram hd3650 512ddr2 ...p4 3.06 ghz HT anno ezért öltek volna

átlagos felh ként nem tünik fel h ezt használom v i5 nyomkodom annyi h játékra nem jó de am mindent visz offic 2013 hd youtube stbköszönöm

viszont win 8.1 nem megy el az utasitás készlet szerint azza kezdtem

-
tooolz
tag
szép napot
Az lenne a kérdésem csak itt találtam p4 el kapcsolatos témát
adott 1 p4 478 3.06 512/533 HT ami cpuz szerint fojamatosan max terhelésen megy szüz win7 telepités alatt is fojamatosa semmi nem fut a háttérben ..
kérdésem lenne h a cpu z nem képes valós idejü ora jelet biztositani p4 en csak a tipus szerint adja meg
vagy nem ismeri a lap+proc energiagazdálkodás lehetöségét alap állapotban v csak beállitás kérdése lehet ?bios frissités meg volt..ez csak 1 retro elsö gépem eddig 1 cerka 2.0 volt benne nem volt dolgom e fajta konfiggal köszönöm....
teljesitmény menü pont alatt a CPU kihasználtság adott esetben 2-16 % közt volt ami picit nyugtató
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Autós kamerák
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Xbox One
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest