- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tooolz
tag
válasz
joker1220
üzenetére
arra gondoltam amikor ____ teljesitmény menü pont alatt a CPU kihasználtság adott esetben 2-16 % közt volt ami picit nyugtató
ez 1 retro gép az elsö gépem és nem volt szivem kidobni 12 éves ink kicsit felturboztam 2gb ram hd3650 512ddr2 ...p4 3.06 ghz HT anno ezért öltek volna

átlagos felh ként nem tünik fel h ezt használom v i5 nyomkodom annyi h játékra nem jó de am mindent visz offic 2013 hd youtube stbköszönöm

viszont win 8.1 nem megy el az utasitás készlet szerint azza kezdtem

-
tooolz
tag
szép napot
Az lenne a kérdésem csak itt találtam p4 el kapcsolatos témát
adott 1 p4 478 3.06 512/533 HT ami cpuz szerint fojamatosan max terhelésen megy szüz win7 telepités alatt is fojamatosa semmi nem fut a háttérben ..
kérdésem lenne h a cpu z nem képes valós idejü ora jelet biztositani p4 en csak a tipus szerint adja meg
vagy nem ismeri a lap+proc energiagazdálkodás lehetöségét alap állapotban v csak beállitás kérdése lehet ?bios frissités meg volt..ez csak 1 retro elsö gépem eddig 1 cerka 2.0 volt benne nem volt dolgom e fajta konfiggal köszönöm....
teljesitmény menü pont alatt a CPU kihasználtság adott esetben 2-16 % közt volt ami picit nyugtató
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest