- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Hát akkor ezek tényleg nem tuningbajnok ramok! Az AGP/PCI rendben van akkor. Nem tudom hogy mennyi az alapfesz a 478-as procinak, mert nekem 775-ös van, és azt sem tudom hogy mit lehet állítani a biosodban, de ha emeled neki a feszt és úgy sem megy többet, akkor előfordulhat hogy ott a vége! Semmiféle garancia nincs arra hogy mindegyiket lehet nagyon tuningolni, és nem is biztos hogy sokat nyersz 1-2 száz Mhz-el, azt viszont kockáztatod hogy kinyírod a procit/ramot a magas fesszel. Én pl. alapon használom csak és csak ha nagyon kell a +Mhz akkor tolom fel 3.6-ig(3.45-3.6 között sebességben nem sok a különbség tapasztalatom szerint!) Az hogy a ram tartaná visza én nem hiszem, max eldobná magát ha már nem bírja! Persze ez csak az én véleményem, úgyhogy reménykedj hogy valaki betéved ide, aki ebben jobban tud segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest