- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Sziasztok! Kérdésem hogy miért nem tudom rendesen húzni a procim.Alapvetően minden adott lenne, csak esetleg a biosban van gond(gondolom én) Az Fsb 240-ig mehetne,de már 220-nál az eszközfelismerés betöltéskor akadozik, néha a biosig alig jutok el! A ramot 400-ra v.333-ra v.auto-ra tudom tenni de mindnél megy fel az Fsb-vel! Pci-e nem fixálható, Pci eszközök állításánál csak egy opció van Pci Latency Timer(nem tom kell e húzáskor állítani ez valami késleltetés?)alapból 64-en van, 32-től 2xx valamennyi 32-es lépésben! Feszültséget tudnák még adni a ramnak de csak 0.1v.-ot(alap 2.5v.) Procnak valamivel többet(alap 3.8v. bios szerint) A hűtésem is adott a tuninghoz! Van valakinek ötlete hogy mit próbáljak ki? A fene esz már meg hogy általában mindenki tudja húzni a procit csak nekem nem akar összejönni az a 3.6 Ghz
Nagyon megköszönném a segítséget 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700 vennék!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Honor 200 pro
- darkFlash Shadow Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon megköszönném a segítséget