- iPhone topik
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Sziasztok! Kérdésem hogy miért nem tudom rendesen húzni a procim.Alapvetően minden adott lenne, csak esetleg a biosban van gond(gondolom én) Az Fsb 240-ig mehetne,de már 220-nál az eszközfelismerés betöltéskor akadozik, néha a biosig alig jutok el! A ramot 400-ra v.333-ra v.auto-ra tudom tenni de mindnél megy fel az Fsb-vel! Pci-e nem fixálható, Pci eszközök állításánál csak egy opció van Pci Latency Timer(nem tom kell e húzáskor állítani ez valami késleltetés?)alapból 64-en van, 32-től 2xx valamennyi 32-es lépésben! Feszültséget tudnák még adni a ramnak de csak 0.1v.-ot(alap 2.5v.) Procnak valamivel többet(alap 3.8v. bios szerint) A hűtésem is adott a tuninghoz! Van valakinek ötlete hogy mit próbáljak ki? A fene esz már meg hogy általában mindenki tudja húzni a procit csak nekem nem akar összejönni az a 3.6 Ghz
Nagyon megköszönném a segítséget 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon megköszönném a segítséget