Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁjjLe BoBBi
tag
Sziasztok!
Szeretném kicsit tuningolni a gépet, mert hát röhej, de az 5éves lapomról most tudtam meg hogy kb arra találták ki...

Ezen csak azért lepődtem kicsit meg, mert valahányszor állítani akartam az fsb-t, vagy nem indult el, vagy egy idő után szétfagyott, vagy sípolt.
Semmi komolyba nem nyúltam bele, igazából működnie kéne, valamit tuti nem jól csinálok.
A konfig előző gazdája annó azt mondta hogy ő 3.8ghz-en járatta és mindig stabil volt.
Nálam ezt már nem tudja, igaz a tápom, és a ramjaim már nem ugyanazok.
400as codegen táppal rendelkezem, és 2x 512es ddr-el, melyek közül egyik csingli-csungli, másik kingmax (hozzáteszem napokon belül nagyobb és komolyabb ramokhoz jutok).A proci hűtőjét is le kell cserélnem, mert valami 5 éves szar van rajta ami jelen pillanatban sem képes 50 fok alá paszírozni az alap órajelen működő cpu-t.
Egyébként a 400as táp elég e a művelethez? Hol tudom megnézni hogy a rendszer mennyit eszik meg belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest