Hirdetés
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁjjLe BoBBi
tag
Sziasztok!
Szeretném kicsit tuningolni a gépet, mert hát röhej, de az 5éves lapomról most tudtam meg hogy kb arra találták ki...

Ezen csak azért lepődtem kicsit meg, mert valahányszor állítani akartam az fsb-t, vagy nem indult el, vagy egy idő után szétfagyott, vagy sípolt.
Semmi komolyba nem nyúltam bele, igazából működnie kéne, valamit tuti nem jól csinálok.
A konfig előző gazdája annó azt mondta hogy ő 3.8ghz-en járatta és mindig stabil volt.
Nálam ezt már nem tudja, igaz a tápom, és a ramjaim már nem ugyanazok.
400as codegen táppal rendelkezem, és 2x 512es ddr-el, melyek közül egyik csingli-csungli, másik kingmax (hozzáteszem napokon belül nagyobb és komolyabb ramokhoz jutok).A proci hűtőjét is le kell cserélnem, mert valami 5 éves szar van rajta ami jelen pillanatban sem képes 50 fok alá paszírozni az alap órajelen működő cpu-t.
Egyébként a 400as táp elég e a művelethez? Hol tudom megnézni hogy a rendszer mennyit eszik meg belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest