Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Nos nem vagyok nagy tuningos csak tippeket adok mert hasonló konfigom van mint neked csak nekem p5kc-vel.
1. de ilyen, hogy fsb trap to voltage nekem nincs "szerintem azt hadd úgy ahogy van. "
2. A C1E-t hagyd kikapcsolva továbbra is.
3. Szerintem az xp takarékos funkcióját ne vedd le mert ha már húzod szerintem az nem tesz jót neki. Meg próbáld ki ha húzod bios alól akkor az xp-ben az alsuite progival "gondolom, hogy neked is van" nem engedi ő sem az energiatakarékosság beállítását.
4. A 3.2 Ghz-t azt 16-os szorzóval kapja, ha jól tudom akkor "az eist engerigatakarékossági funkció" csökkenti a szorzót így lassabban megy nekem is így van a szorzót leviszi 12x-re.
Egyáltalán mivel szoktad nézni az fsb-t xp alatt?Jó lenne ha leírnád hogy pontosan miket is állítgatsz be bios alatt mikor húzod a géped!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest