Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
Talán mycso mester megbocsájtja, de kérdeznék még valamit tőled:
Ha összekapcsolom a két tápot: a Chieftec 550-est és a Q-tech-et, akkor ezek szerint:
1. Kell egy elosztókábel (Y alakú)
2. Nekem szerverházam van, nem lesz gond az elhelyezéssel, de ezek szerint megeshet, hogy nem áll le az egyik táp. Ha az a Q-tech, akkor szívás, mert nincs rajta kikapcs gomb.
) legfeljebb ki lehetne hűzni a konnektorból.
3. Én azért gondolkodtam el ezen, mert van ugye a 945 pentiumD-s procim, 2GB (4X512MB) Kingmax 667/818Mhz-es ramom, van három vinyóm a gépben és néha még egy negyedik is befigyel mobil rackben. Ezenkívül van DVD-író, CD-író, 6 házhűtő, ezek egy része világít, mint a karácsonyfa.
Szóval érdemes lenne nekem is ezt meglépnem, bár a Q-tech korántsem olyan jó minőségű, mint a Chieftec, de csak kisegítőként kelelne, azt hallottam olyan nagy baj nincs velük, csak éppen nm tudják csak a 60%-át annak, amit ráírnak.
Szóval, jó az elgondolásom? Pusztán egy elosztókábel kell és mindkét tápnak 24 tűsnek kell lennie ?(persze a négy tüske lecsatlakoztatható, hogy a régebbi verziókkal is kompatibilis legyen)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) legfeljebb ki lehetne hűzni a konnektorból.