- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
ace_ventura
üzenetére
En a G1 es steppinges Prescottomat 18 K ert vettem ujonan a PcLandtol, persze ez nem jelent semmit (vagyis nem azt mondom hogy az egesz sorozat G1 es, de azert van ra sansz, a boltban erdeklodhetsz). Ami lenyeges, ez nem dobozos proci, hanem ''OEM''
, ugy hogy meg tudod nezetni veluk egyenkent az osszeset, ha hajlanak erre. Lenyeg: a G1 nekem egy gagyi 2-3K s Glacial Tech hutovel siman ment alapfeszen 4.1 el, csak a memoriaim nyavajogtak az FSB emeles miatt. Ergo, meg kozel sem aknaztam ki a tuningpotencialt belole, de ennek az az oka, hogy semmilyen olyan alkalmazast nem futtattam, amihez szukseg lett volna erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ugy hogy meg tudod nezetni veluk egyenkent az osszeset, ha hajlanak erre. Lenyeg: a G1 nekem egy gagyi 2-3K s Glacial Tech hutovel siman ment alapfeszen 4.1 el, csak a memoriaim nyavajogtak az FSB emeles miatt. Ergo, meg kozel sem aknaztam ki a tuningpotencialt belole, de ennek az az oka, hogy semmilyen olyan alkalmazast nem futtattam, amihez szukseg lett volna erre.