Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
épp ezen vok kiakadva. hogy gondolná az ember hogy népszerű- legjobb chipsetes alaplapot ajánlanak (Lord Krok) és az tuti jó lesz. aztán derül ki hogy a ''jobb'' nem biztos hogy jobb. na de mindegy. nem egyszerre vettem az alaplapot meg a procit és ezeket úgy hoztam ki hogy ráfizettem a cuccomért(a lapot nem) és max10e ftot fizettem rá. nem nagyon tudok gépetbővíteni muterom miatt (odamennék hogy venni akarok új vga-t kidob a picsbe) ezért tudta nélkül örülök hogy egyáltalán tudtam cserélni celeronról P4re. tegnap este elvoltam net nélkül és kikapcsoltam minden háttérben futó progit így születtek egy kicsit (átlag +50-80) pontal jobb eredmények amikről képek is készültek. de lépek suliba majd hazajövök és felrakom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest