Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
nos, haladtam tovább...
3,05GHz volt a legtöbb amit eddig elértem, ehhez 1,525-ről 1,575-re emeltem a feszültséget és stabilan ment 100%os terhelés mellett 5 percig
a ramokat ekkor mégjobban vissza kellett osztanom, magyarul effektív 360 körül mentek a 400-as ramok
ezen a feszültségen tovább már nem jutottam mert a windows általában nem bírt bebootolni...
gondoltam emelek tovább így 1,6ra álítottam a feszültséget az órajelet meg 3,1 GHz re, itt a melegedés sem volt vészes, szóval az újrapasztázott gépezet 2,9GHz-n 40-44 fok körül volt/van 0% terhelés mellett itt pedig biosban 45-48 fokon volt... szal még ez sem volt vészes... de amikor a windows elindult én már megőrültem magamnak, beírtam a jelszavamat és akkor fagyott meg a rendszer és újraindult...
szóval kérdés: ez akkor processzor korlát lehet, hogy az alap feszültségen 2,95Ghz-ig tudom húzni és ha emelem a feszt akkor se megy túlzottan 3,0GHZ fölé???
vagy itt már más korlátoz?
és ha igen akkor mi lehet az?
a ramokat tudom hogy lekéne cserélnem mert kábé 7-8 MHz overclock után kipusztulnak és azmiatt nem képes elindulni a gép rendesen, de akkoris vissza osztva már más a szitu...
válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Byski Áramláskijelző.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest