Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sh4rKy
    senior tag

Hát amikor 1,5éve megvettem a sigmaline-ban amikor hazavittem nekem is 60-65fok körül ment terhelésnél,mondom ez sok megnézem a hűtőt,hogy jól van-e rajta erre amikor levettem meglepetés ért,nem volt rajta semmi paszta 0 értitek? :C Aztán normálisan felkentem a pasztát azóta semmi gond nincs vele,a hűtő egy olcsó titan ami rajta van.A Proci D1 L2:512kb
    de én nem veszem észre,hogy forrófejű lenne.Mondjuk az Aerocool házban jól megy a levegő 2 nagy és 2 kicsi gondoskodik a megfelelő levegőszállításról winyó pl 22fok körül szokott lenni.A Kingston memok mennyire bírják a húzást kell nekik is feszt adni? Párban vettem őket
    kifejezetten egymáshoz párosítva egy csomagban a duall miatt.

nekem most magában a házban van 2 baszott nagy venti és most kiis vettem a számítógép asztalból hogy jobban szellőzön a tuning után de most hogy így mondod ezt hogy neked is ennyi volt akkor azthiszem hogy holnapi nap folyamán újra lesz pasztázva az egész és akkor még 3GHz fölé is mehetek :C :DD :))
    bár sztem akkoris csak 3,2 lesz a max ameddig eljutok feszkó emelés nélkül :U
    meg kutatok hozzá valami baszottnagy ventit mer ez valami kis pöcsköszörű méretű cooler master, bár egész csendes =)
    amúgy szerintem ha yoo kis kingstonokat fogtál ki akkor akár 430-440MHz ig simán ellehet őket huzogatni =) (fesz emelés nélkül)
    sok szerencsét=) ;)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák