Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
mycso, kedves barátom, nagyon sokat segítettél, most már kiigazodom ezen az MSI bioson!

Jelenleg a helyzet a következő (ezeket az értékeket állítottam be és bootol a rendszer, hogy mennyire stabil, az más kérdés):
DRAM Frequency: 333 (5:4)
Adjust CPU Bus Clock: 252 (Ez 3780MHZ-et jelent.)
DDR Clock (MHZ): 403
Mivel csak 3D Mark 205 volt, ezért azon mértem és 300 ponttal többet hozott, mint az előbb, szóval a ramok most már hozzák a maximumot, sőt valamivel többet.
Terheletlen állapotban 48C a processzor.
Vcore: 1.5V
Kérdés: szerinted meddig lehet ezt fokozni még, addig esetleg, amíg a Windows dob egy hátast, kék halál formájában?
Más: én azt tapasztaltam, hogy ha a Hyper Threading-et kikapcsoloma biosban, akkor a játékok jobban futnak, több az fps (nekem mondjuk csak autószimulátorokhoz kell), de a 3D markokban is több az fps 200-al is akár. Ezt meg tudod erősíteni, vagy benéztem valamit?
Esetleg a feszültség emelése segít a Windowson, ha már nem tolerálja a tuningot, vagy ettől függetlenül, ha kékhalál, akkor ott a vége?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest