- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
lacka1111
üzenetére
Elvileg akkor jó a paszta, ha minél vékonyabb réteget képez a proci(vagy a procikupak) felülete és a hűtő talpa között, viszont! egyenletesen kell hogy legyen szétkenve! Én egy negyed borsónyit vagy még kevesebbet szoktam kb rányomni a közepére, és egy lapos, egyenes élű műanyag eszközzel(régi eldobhatós műanyag fagyiskanál) minél egyenletesebben szétkenem, hogy a proci teljes felületét egyenletesen befedje, de minél vékonyabban. Ha kevésnek bizonyul, egy nagyon keveset még nyomok rá. Aztán amikor a hűtőt ráteszem, akkor azt még óvatosan megmozgatom rajta, hogy homogén módon szétterüljön a két felület között, és befedje az esetleges pici réseket is, aztán úgy rögzítem a hűtőt.
De azt még mindig nem mondtad meg milyen márkájú-tipusú az a hűtőd.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Androidos fejegységek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)