Aktív témák
-
TalkCafe del Mar
tag
válasz
ahojpoblacsek #5 üzenetére
Szerintem a P4-nél a legkönnyebb barkács módszerrel +oldani a leszorítást :)
Ott van mindjárt 4 lyuk az alaplapon... csak úgy tátonganak, felkínálják magukat a rögzítés +oldásához... S370-nél már nem annyira 1szerű, ha nincs kufúrva az alaplap.
De minden esetre, ha nem akarsz ilyet tenni, akkor keresgélj... mert aki keres az talál :)
Tény, hogy magában még én sem láttam olyat, de nehogymár ilyen kis kütyüért kelljen 1 egész alaplapot venned... -
andorpapa
őstag
válasz
ahojpoblacsek #1 üzenetére
Hát sajnos natúr, önálló darabként még nem láttam sehol (és nem is hallottam, hogy kapható lenne), de alternatív megoldás, hogy egy bontóban lecsórod egy halott P4-es lapról, vagy meghirdeted itt a PROHARDVER!-en, hogy akinek van egy halott P4-es lapja, az ugyan már, legyen olyan kedves, és dobjon meg téged a kerettel.
Amúgy meg kár, hogy a barkács nem jöhet szóba, mert eléggé könnyen lehet házilag orvosolni a hibát. -
TalkCafe del Mar
tag
válasz
ahojpoblacsek #1 üzenetére
Hát, az baj...
Főleg, mert milyen cocesszorod is volna? Mivel P4-nél (persze biztos én vagyok a hülye, de) ha jól tudom nincs fül. Hanem 1 keret van, amit az alaplapra kell csavarozni.
De ha a proci foglalat füle törött le, akkor nem látok más lehetőséget, mint új alaplap.. vagy házibarkás természetesen.
Nem hiszem, hogy az a laza százegynéhány lábacskát átforrasztanád. Márpedig csak a foglalat cseréjével tudom elképzelni a fül pótlását.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged