- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
ahojpoblacsek
csendes tag
Beszéltem a kékhal szervizzel. Szerencsére van nekik! :) Ekkora mázli! Köszönöm, életet mentettetek (legalábbis a pénztárcám életét biztos)! :)
-
MLaca
őstag
Reklám nélkül, csak a segítség miatt: bluefishben lehet kapni csak a keretet. Asszem egy ezres...
-
gesuz
senior tag
válasz
TalkCafe del Mar #6 üzenetére
''Ott van mindjárt 4 lyuk az alaplapon... csak úgy tátonganak, felkínálják magukat a rögzítés +oldásához... ''
Ez így van mert a garit már elvesztetted így tök mindegy ha valamit elb@sz proc nem ég le szvsz marad abarkács esetleg jársz számtech boltról számtek boltra, hogy nincs- e rosz P4-es alaplap és elkéred a keretet. -
TalkCafe del Mar
tag
válasz
ahojpoblacsek #5 üzenetére
Szerintem a P4-nél a legkönnyebb barkács módszerrel +oldani a leszorítást :)
Ott van mindjárt 4 lyuk az alaplapon... csak úgy tátonganak, felkínálják magukat a rögzítés +oldásához... S370-nél már nem annyira 1szerű, ha nincs kufúrva az alaplap.
De minden esetre, ha nem akarsz ilyet tenni, akkor keresgélj... mert aki keres az talál :)
Tény, hogy magában még én sem láttam olyat, de nehogymár ilyen kis kütyüért kelljen 1 egész alaplapot venned... -
ahojpoblacsek
csendes tag
Igen a keretről lenne szó, amibe beakasztod a hűtőbordát leszorító pántokat. Próbáltam valahogy rájönni, hogyan lehetne barkács módszerrel leszorítani, de nem igazán vagyok barkács lelkületű emberke.. (talán nem ártana.. :) ) Hát ha nem marad más, akkor körülszaglászom néhány bontóban. Azért kössz
-
TalkCafe del Mar
tag
válasz
TalkCafe del Mar #2 üzenetére
Hopp... tudtam én, hogy hülye vagyok... :))
-
andorpapa
őstag
válasz
ahojpoblacsek #1 üzenetére
Hát sajnos natúr, önálló darabként még nem láttam sehol (és nem is hallottam, hogy kapható lenne), de alternatív megoldás, hogy egy bontóban lecsórod egy halott P4-es lapról, vagy meghirdeted itt a PROHARDVER!-en, hogy akinek van egy halott P4-es lapja, az ugyan már, legyen olyan kedves, és dobjon meg téged a kerettel.
Amúgy meg kár, hogy a barkács nem jöhet szóba, mert eléggé könnyen lehet házilag orvosolni a hibát. -
TalkCafe del Mar
tag
válasz
ahojpoblacsek #1 üzenetére
Hát, az baj...
Főleg, mert milyen cocesszorod is volna? Mivel P4-nél (persze biztos én vagyok a hülye, de) ha jól tudom nincs fül. Hanem 1 keret van, amit az alaplapra kell csavarozni.
De ha a proci foglalat füle törött le, akkor nem látok más lehetőséget, mint új alaplap.. vagy házibarkás természetesen.
Nem hiszem, hogy az a laza százegynéhány lábacskát átforrasztanád. Márpedig csak a foglalat cseréjével tudom elképzelni a fül pótlását. -
ahojpoblacsek
csendes tag
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy letörött az egyik rögzítő fül az alaplapon levő CPU cooler rögzítő müanyag kereten. Lehet ezt valahol csak úgy natúre kapni??? Nem lenne jó emiatt új alaplapot venni... Kössz!!! Házi barkács módszerben nem bízom.
Aktív témák
Hirdetés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardverkemping június végén
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged