Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Jozo76
csendes tag
Asus P4G8X, bár még itthon nem találtam, pedig most nekem is kölcsön alaplap van a gépemben. Nem hiszem, hogy van pillanatnyilag jobb alaplap P4 fronton, persze ennek meg is van az ára (sajna 230-250 euro :O ). Szóval ha a legjobb kell....
Joz -
Agyzuzo
addikt
Gigabyte 8INXP.
-
Joseph
tag
Sikerült életet lehelnem az előző lapomba , tehát már nem sürgős a dolog , de a kérdés változatlan : Milyen lapot ??? Mindenképpen újat szeretnék , minél több garival . Az ár nem annyira lényeges , a stabilitás a legfontosabb . Mindenképpen Intel chipset + Raid . Nem ártana 8x AGP , kétcsatornás DDR , Serial ATA .
-
atus7377
aktív tag
Csak új lapban gondolkozol?
-
Spensers
aktív tag
Sza
Én az ASUA P4PE-t ajjánlanám.
Tesómnak is ijjen van 2.4 procival ... -
Joseph
tag
Na, az intelesek ilyenkor már alszanak vagy csak nincs olyan alaplap amit tudnának ajánlani. Ha AMD-s lap kéne akkor már tudnám a választ, de ez nem az én hatásköröm! ;]
-
Joseph
tag
Segítsetek! Az Abit Bd7-II es lapom meghalt! (nyugodjon békében) :( Milyet vegyek helyette? Raid-es kellene
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Trollok komolyan
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Netfone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest