- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Aktív témák
-
lakosk
tag
Én is hajtogatttam már lábat, de ez vissza volt hajtva ,megtörve. Mire ki tudtam egyengetni én is bele szenvedtem.
-
Dave™
nagyúr
Egy elhajlítás + visszahajlítás meg sem kottyan neki, tapasztalatból mondom, már sokat hajlítgattam:) Volt, hogy vagy 15-20 lábat hajlítottam vissza, némelyik majdnem derékszögben volt. Ha egyenes, akkor ne félj, nem fog letörni, amíg kontakt van, addig nincs gáz (elvileg)
-
lakosk
tag
Igazából csak meg kellene mondani, hogy van -e esélyem úgy megcsinálni, hogy ne legyen probléma a foglaltban vele. Valami finommechanikai műszerész esetleg.
-
lakosk
tag
Hello mindenki!
Lenne itt egy proc. Egy serverben volt, és a balfék szervizes elgorbítette egy lábát, de úgy hogy az félbehajlott. Majd dolga végeztével azt mondta hogy a proci bemondta az unalmast, és kell venni egy novi újat. Így is történt, lett véve egy 3000--es, de nem ez a gond.
Utána hozzám került a proc, majd kiegyengedtemm, a lábat és láss csodát működött.Namármost eléggé megsínylette a láb a tortúrát, és éppen hogy le nem törik. Van erre valami mód visszarakni,forrasztani. Csinált már valaki ilyet?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged