- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dabadab
titán
-
Neck
veterán
Miért nem?
Bocsi csak kicsit fáradt vagyok szilveszter miatt és így erősen redukálódva vagyon az önkifejező készségem.
Na jó. Lényeg az hogy a dualprocis rendszerekben attól, hogy dual-core lesz, nem fog mind a két mag külön-külön Hyper-Threadingot használni, emiatt nem lesz 4 proci a külvilág számára. Ennyi.
És a dualcore-ra otpimalizálni is kell, ami nem lesz egyszerű, és ebben az intelnek nagyobb tapasztalata van(mármint erőforrásmegosztásban, párhuzamos programozásban meg ilyenekben) mint AMDéknek, HTből gondolom én ezt. NA! -
Morbid
tag
-
Morbid
tag
Otthoni PC-ken én sem tudok már más op. rendszert elképzelni, mint az XP-t.
A gond az, hogy a gépek fejlődése ellenére elég sok helyen (főleg irodákra, hivatalokra gondolok) még most is inkább a win98 a divat, mint az XP, függetlenül attól, hogy maga a gép már egy ún. ''csúcsgép''.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest