- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morbid
tag
Hogy konkrét példát is írjak, amíg az OEP az elektronikus nyenyi bevallásokat a jelenlegi formában biztosítja, addig nem látom értelmét az xp-nek, mert erre tökéletes a w98 is. A fejlődés egyenlőre a gépek terén tapasztalahtó az irodában. Ekkor vetődött fel, hogy az új P4-es gépre is jó-e a w98?
[Szerkesztve] -
Hát igen. Mikor másfél éve vettem az oprendszert, igen csak elgondolkoztam azon, hogy XP helyett csak WinME-t veszek, mert az nagyon bevált nekem. Aztán mégis XP-t vettem, és ma már el sem tudom képzelni, hogy egy régebbi win-t használjak, annyival jobb mint a többi. De szerintem a legtöbb embert/céget az riaszt el, hogy pénzt kell érte kiadni (mert ugye ha már megvan a win98 licence, akkor minek másikat venni).
-
A HT-t ki kell kapcsolni a Biosban, majd (mivel max 512MB-vel kell telepíteni), meg kell csinálni a memória hack-et, majd betenn ia többi memót. Ennyi, más gond nem lehet, bár kár elpazarolni a HT-t, mert sokat számít.
Na meg azzal is zámolni kell, hogy manapság már egyre kevesebb dolgot működik 98-on, pl a legtöbb drivert is már csak XP-re frissítenek (Catalyst is elvétve jelenik meg 98-ra). A legjobb példa erre a DOOM3.
[Szerkesztve] -
Encian
tag
Bővebben: link
vagy
Bővebben: link
''A Hyper-Threading technológia a processzor erőforrásainak maximalizálásával és két külön szoftverlánc egyetlen processzorral történő párhuzamos futtatásával hatékonyabbá teszi a PC működését. Ez több alkalmazás egyidejű futtatásakor javítja a rendszer teljesítményét és alkalmazkodóképességét. Tehát minden eddiginél jobbá teszi a párhuzamos futtatást (multitasking).'' -
turho
addikt
Nah megtaláltam :
-Windows könyvtárban system.ini file megnyit
-Megkeresni a (VCache) sort
-beírni alá:
MinFileCache=1024
MaxFileCache=65536
A lényeg, hogy a maximum érték 512 mega alatt legyen.
win2000, winxp alatt nincs gond.
Sima ddr, ill. sd, valamint Dualddr esetén is ez az eljárás.
Ez az 512 ram feletti okosság.
A HT pediglen virtuális 2 szálú működés, 2 procinak látja az oprszr. a p4-edet, és ha több mindent futtatsz egyszerre, megpróbálja optimálisabban elosztani a 2 virtuális proc között a feladatokat.
Ennél szebben én nem tudom megfogalmazni
Ui: Én bios-ban kikapcsolnám a ht-t ha win98-at telepítenék. -
Loretto
veterán
Bővebben: link elég részletes.
-
turho
addikt
Én úgy tudom, a win98 és winme nem kezeli a p4 összes fejlett utasításkészletét rendesen /sse2?/ illetve a HT-t sem használja ki, illetőleg nem biztos hogy tudja használni.
Más gond nem lehet /hacsak nem az 512 mb feletti ramméret/, nekem is volt win98 és winme a p4-emen és ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Subnautica 2 - Csak jövőre jön a korai kiadás
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest