- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morbid
tag
Hogy konkrét példát is írjak, amíg az OEP az elektronikus nyenyi bevallásokat a jelenlegi formában biztosítja, addig nem látom értelmét az xp-nek, mert erre tökéletes a w98 is. A fejlődés egyenlőre a gépek terén tapasztalahtó az irodában. Ekkor vetődött fel, hogy az új P4-es gépre is jó-e a w98?
[Szerkesztve] -
Hát igen. Mikor másfél éve vettem az oprendszert, igen csak elgondolkoztam azon, hogy XP helyett csak WinME-t veszek, mert az nagyon bevált nekem. Aztán mégis XP-t vettem, és ma már el sem tudom képzelni, hogy egy régebbi win-t használjak, annyival jobb mint a többi. De szerintem a legtöbb embert/céget az riaszt el, hogy pénzt kell érte kiadni (mert ugye ha már megvan a win98 licence, akkor minek másikat venni).
-
A HT-t ki kell kapcsolni a Biosban, majd (mivel max 512MB-vel kell telepíteni), meg kell csinálni a memória hack-et, majd betenn ia többi memót. Ennyi, más gond nem lehet, bár kár elpazarolni a HT-t, mert sokat számít.
Na meg azzal is zámolni kell, hogy manapság már egyre kevesebb dolgot működik 98-on, pl a legtöbb drivert is már csak XP-re frissítenek (Catalyst is elvétve jelenik meg 98-ra). A legjobb példa erre a DOOM3.
[Szerkesztve] -
Encian
tag
Bővebben: link
vagy
Bővebben: link
''A Hyper-Threading technológia a processzor erőforrásainak maximalizálásával és két külön szoftverlánc egyetlen processzorral történő párhuzamos futtatásával hatékonyabbá teszi a PC működését. Ez több alkalmazás egyidejű futtatásakor javítja a rendszer teljesítményét és alkalmazkodóképességét. Tehát minden eddiginél jobbá teszi a párhuzamos futtatást (multitasking).'' -
turho
addikt
Nah megtaláltam :
-Windows könyvtárban system.ini file megnyit
-Megkeresni a (VCache) sort
-beírni alá:
MinFileCache=1024
MaxFileCache=65536
A lényeg, hogy a maximum érték 512 mega alatt legyen.
win2000, winxp alatt nincs gond.
Sima ddr, ill. sd, valamint Dualddr esetén is ez az eljárás.
Ez az 512 ram feletti okosság.
A HT pediglen virtuális 2 szálú működés, 2 procinak látja az oprszr. a p4-edet, és ha több mindent futtatsz egyszerre, megpróbálja optimálisabban elosztani a 2 virtuális proc között a feladatokat.
Ennél szebben én nem tudom megfogalmazni
Ui: Én bios-ban kikapcsolnám a ht-t ha win98-at telepítenék. -
Loretto
veterán
Bővebben: link elég részletes.
-
turho
addikt
Én úgy tudom, a win98 és winme nem kezeli a p4 összes fejlett utasításkészletét rendesen /sse2?/ illetve a HT-t sem használja ki, illetőleg nem biztos hogy tudja használni.
Más gond nem lehet /hacsak nem az 512 mb feletti ramméret/, nekem is volt win98 és winme a p4-emen és ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest