- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
''És a dualcore-ra otpimalizálni is kell, ami nem lesz egyszerű, és ebben az intelnek nagyobb tapasztalata van(mármint erőforrásmegosztásban, párhuzamos programozásban meg ilyenekben) mint AMDéknek, HTből gondolom én ezt.''
Ezt pl nem nagyon jol gondolod, a dual core a sima SMP-hez van kozelebb, azt meg mind a ket ceg regota nyomja, es az Opteronok sok szempontbol jobbak, mint a Xeonok (memoriaeleres, pl). -
[HUN]Zolee
őstag
Én is mikor először volt nagy gép a kezemben és nem volt még normális (boot-os) xp cd-m fel akartam rakni a 95,98,me-t is, hogy arra telepítsem majd. Az első 2 fel se települt, de az ME feltelepült nagynehezen, de nme volt c-meghajtó benne
4 na alatt csak meg kellett csinálni azt a 6 floppys xp boot-ot
De legalább ez idő alatt sokat tanultam a gépről, mind hardverileg, mind üzemeltetésileg. De az már majd egy éve volt és azóta vagy 20x telepítettem a wint a gépere
, mert nagyon szeretem megnézni a rendszer határait. Volt mikor 8 napig ment gond nélkül
és akkor leültem jáccani elé és nem lehetett, mert olyan lassú volt már ( dc megtette a hatását
). Na jól elkóbászótam a témától ezért inkább erről ennyit
-
efi99
őstag
Nem tudom, én kevés okot látok arra, hogy a jelenleg tökéletesen működő 98se-t xp-re cseréljem. XP-kkel is van elég nyűg, legfeljebb másjellegű. A munkahelyeken (nálunk is) persze manapság XP-ket tesznek fel, mert a rendszergazdáknak kényelmesebb, jobban konfigurálható, a user nem tud mindenbe belepiszkálni. Amúgy semmi olyat nem használunk, ami 98 alatt ne lenne elérhető (ez 95 %-ban máshol is igaz szerintem), viszont egy csomó =DOS-alapút) nem tudunk ezentúl használni.
Egy érv még a 98 mellett: ugyanolyan HW-n nyilvánvalóan kevesebbet vesz igénybe belőle, mint az XP, ergo több marad az alkalmazásoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8300 mAh, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Crypto Trade
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest