Jaaj bocsánat az előző hozzászólásomért, természetesen nem volt komoly, csak én is ki akartam próbálni, hogy milyen az, ha hülyeségeket írok 
Kedves Hobbbyt, vedd észre kérlek, hogy nem ilyen stílusban kellene irkálni. Ha úgy érzed te vagy az okosabb, akkor viselkedj is úgy. Ha úgy látod hiába érvelsz bármivel, akkor hagyd az egészet. Nem kell ilyen szinten csinálni. Nem szeretnék én is idézgetni mindenfélét, nem a bíróságon vagyunk. Viszont az, hogy idegesítesz itt mindenkit azzal, hogy megmagyarázod az egyértelmű hibákat és ha valaki erre reagál (teljesen jogosan) akkor meg te vagy felháborodva. Teljesen mint az óvodában. Amikor a gyerekek azon veszekednek, hogy kinek szebb és jobb a játéka, pedig igazából mindkettő ugyanolyan játék, csak bizonyos dolgokban különböznek. Valami az egyikben jobb mint a másikban, és fordítva.
Azt meg megint nem értettem, hogy miért kell azzal érvelni, hogy nálatok legalább már jött kis frissítés és hasonlók. Igen, amivel legalább sípol a tablet. Nagyszerű! De ezt én akkor sem úgy fogom fel, hogy "jaaaj de sz*r tableted van, sípol meg minden....", mert nem a te hibád hogy fejlesztők félrészegen (vagy ki tudja hogy) kiadnak egy beta ROM-ot. Elvileg nekünk is jön a napokban egy 4.1, de ki tudja mi lesz abban, lehet hogy egy csomó hibát fog tartalmazni, nem tudom. De gondolom alig várod hogy ezen csámcsogj majd.
Ha egy normális, értelmes ember idejön a fórumba szétnézni, hogy milyen tabot vegyen és azt látja, hogy ilyen viták vannak, az szerintem nem sokat segít majd neki. Ezzel ugyanis el is vesztette a célját a fórum. Én nem vagyok őstag, meg 100 éve fórumozó, de javítsatok ki ha tévedek. Nyilván nem azt mondtam ezzel, hogy az az egyetlen célja hogy mások számára írjunk leírásokat, de nem is az, hogy oldalakat kelljen azért átugrania a kedves látogatónak, csak hogy valami értelmes infót kinyerjen. Nyilván "vitázni" is lehet, kell is, az viszi előre a dolgokat, de nem ilyen módon. És ezt nem azért írom, mert adminnak képzelem magam.
Nagyon sokféleképpen lehetne még ezt a dolgot cifrázni, de már nincs kedvem. Legyen már végre béke és ne egymás hülyeségeivel foglalkozzunk, hanem azzal, hogy hogyan hozzuk ki a tabletünkből a maximumot.