- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezeket hagyom a fenébe. Volt olyan hely, ahol nem fogadták el a outlook levelezőt. Meglepett nagyon.
Havonta egyszer megnézem és kész. A szolgáltató lejáratta magát. A progi is kínosan pocsék. -
Az Outlook - ki kell mondanom - egy kalap szar.
Napok óta baszik szinkronizálni. Szerinte nincs netem... Aha.. Akkor hol írok most?
Pár próbálkozás után befejezi és csak újraindulás után hajlandó megint csinálni kíséretet...
Ami persze sikertelen...
Majd kitalálta, hogy az új kinézet (minmál, kusza, pocsék méretezés) helyett nocsak, van régi is - visszavált... Ami szintén nem szinkronizál.
Ez a program egy rossz vicc. -
Azért ez szép teljesítmény.
-
-
válasz
BigManus #8863 üzenetére
Elég önálló vagyok és szemfüles. Újrakezdtem a beállítások átnézését.
Kezdtem azzal, hogy a Surface szoftvert is bekapcsoltam. És beléptem a microsofthoz is.
Jött a szokásos csuklás.
Innentől kezdve a beállításokban feltünt, hogy a E-mail hozzáférés ki volt kapcsolódva.
Ahogy átkapcsoltam, elkezdtek ömleni a levelek.
Most arra gondolok, hogy az új kinézetű Outlook kinyírása büntiből kikapcsolta a beállítást. Én ugyanis ennek a közelébe sem jártam a gép megvétele után.
Nagyon rafkós! Droidnál már megszoktam, hogy gyomlálni kell a frissítések után. -
Sziasztok!
Rákerestem erre a topikra. Igyekeztem tájékozódni, de mivel egy megoldási kísérletre sem jött el a megoldás - hozzátok fordulok.
Eddig szép nyugodtan tette a dolgát... Majd a géphez adott Outlook meg akarta újítani magát. Sosem engedtem.
De egyszercsak csuklott a gép egyet és lőn - telepítette a friss, rettenetes, kusza - használhatatlan és áttekinthetetlen új szoftvert.
Mivel a trágya kinézettel napi 1-2 hirdetés is érkezett - visszaállítottam a kényelmes, megszokott régire.
Innentől javítást kért és február közepe óta nem kisérelt meg levelet sem letölteni. Se ki - se be!
Elvégeztem a javítást... Vagyis kattintottam a javítás gombra... ami nulla visszajelzést adott.
Semmi reakció.Mit lehet még csinálni? Abszolut semmi változást nem látok sehol. Kapcsolók maradtak, beállítások szintén. Van ami eddig sem volt bekapcsolva soha, így nem a játék optimalizáció és felolvasás a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest