- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
válasz
Dilikutya #6530 üzenetére
Lehet hogy félre értem a problémát, de szerintem a gond az hogy a Gmail címkék Gmail specifikusak. A Gmail címkék / tagek csak a Gmail webfelületén használhatóak a célnak megfelelően.
Az Outlook minden címkének egy mappát csinál és abba teszi a leveleket. De az egy mappa és semmi köze a címkékhez. A többlet szerintem abból adódhat, bár ez egy feltételezés, hogy az outlook külön mappákba is teszi az emailket. Ha email xyz rendelkezik az A/B/C címkével, akkor az outlook beleteszi az A/B/C mappába is, gyakorlatilag háromszor.
-
-
-
-
-
-
válasz
Dilikutya #6522 üzenetére
Az IMAP lényege, hogy ami az egyik kliensben történik, az szinkronizálásra kerül a többiekben is, viszont a levelek a kiszolgálón tárolódnak. Amennyiben a POP3 és IMAP protokollokat együtt használod, az egész megkavarodhat.
Tehát értelmetlen lenne az IMAP-nál azt várni hogy azok a leveleid amiket leszedtél törlődjenek... -
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya #6521 üzenetére
Rájöttem valamire. Ha a webes felületen címkézem a leveleket, akkor azokat az Outlook letölti a beérkező üzenetekhez is és a címkével megegyező nevű mappába is, így azok kétszer is meglesznek. És ha weben törlöm, a kliens valószínűleg visszaszinkronizálja. Lehet, nem volt jó ötlet az IMAPI-t beállítani. Csak tetszett, hogy az emailcím alapján szépen beállít a kliens mindent. POP3 ugyan nem szinkronizál, de az használhatóbb is, hogy beállítható, hogy törölje a kiszolgálóról is a leveleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest