Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Mi is kihátráltunk belőle. Az OTP-s fickó azt ajánlotta, hogy fogadjunk fel egy pályázat író céget/tanácsadót, mert annyira bonyulult, hogy ezt halandó ember nem tudja végig vinni.
Tegnap már meg is jelent a lista akik közül párat felhívtam. Na itt döntöttem el, hogy elengedem. Már a velük folytatott kommunikáció és lebonyolítási szisztéma is elég véleményes. Saját szakikkal dolgoznak, nem nagyon válogathatom meg paramétereket, anyagokat, műszaki megoldásokat stb. Kijön egy szaki, ránéz a házra és megtervezi, előírja mit és hogy csináljunk meg. Tény, hogy minden adminisztrációt és ügyintézést megcsiálnak, de azért ilyen áron nem bonyolódunk bele, ennyit nekem nem ér. Továbbá a kényszerített hitel se tetszik, még annak ellenére sem, hogy elvileg 0-ás a kamat.
Amúgy én is több kivitelezővel tartom a kapcsolatot, és mind azt mondja, hogy káosz az egész, és ők pl nem is fognak regisztrálni a rendszerben.
A két évvel ezelettő otthon felújítási támogatás sokkal barátibb volt, igaz ott utó finanszírózás volt, de sokkal kevésbé bonyolították meg.
Nem akarom itt most a politikát előhozni, de sztem sok balatoni nyaraló fog megújulni ebben a pályázatban. Le vannak osztva a lapok itt már, átöblítik a pénzt ezen a rendszeren, aztán csá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest