- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Borítékos befizetéssel lenne némi problémám, gondoltam ha valaki járt már így megnyugtathatna.Szóval csütörtök este jártunk a banknál és beraktam egy kis pénzt az ATMen keresztül. Bizonylatot nem adott a gép.
Párom utánam vett fel pénzt, neki már igen. De nyugtázta a tranzakciót, semmi fennakadás nem volt.
Másnap nagy nehezen elértem telefonon a bankfiókot, ahol azt mondták zárás után(ez náluk 15:00) foglalkoznak csak a befizetésekkel és nincs probléma a bizonylattal, mert a borítékra biztos rányomtatott az ATM, de ha nem még akkor sincs gond, mert van belül egy szalag amin minden esemény szerepel. Ok megnyugodtam. Ehhez képest ma reggel sincs még a számlámon a pénz(hétvégén nincsenek nyitva).Elképzelhető, hogy zárás után megszűnik a központi rendszerrel a kapcsolatuk és ezért nincs még meg a pénzem? Létezik még más tényező amiért ennyit vacakolnak?
Ez volt az első ilyen befizetésem, de azt hiszem legközelebb inkább felülök a hullámvasútra ha izgalmakra vágyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest