- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
vidaila #11768 üzenetére
... de miért ne utaljak rá?
Mert sima ráutalás esetén rosszul jársz. Elméletileg a technikai hiteles alszámlára utalással kifizethetnél bármilyen összeget, de akkor előre kifizeted az előtörleszted tőkére is a kamatot.
Az előtörlesztés mindig a hitel újraszámolásával jár.
Választhatsz, hogy az előtörlesztés után kisebb legyen a törlesztőd és marad a hátralevő futamidő, vagy marad a törlesztés összege és csökken a futamidő.
Az átszámolás miatt az előtörlesztésnek díja is van, de ez messze kevesebb, mint ami kamatot fizetnél.
Nem vagyok OTP-s, nem ismerem ott a gyakorlatot, de ez az eljárás általában fiókban lebonyolítható. -
válasz
vidaila #6988 üzenetére
Ez csak egy sima csoportos beszedés, amit törölsz otpdirect-ben és nem lesz többé automata minimum befizetés (gondolom erre gondolsz) a díjával együtt.
Legalábbis én is túl vagyok ugyanezeken a dolgokon, töröltem a csoportos beszedést kb 2-3 hete és most eltelt 2 nap zárás óta, ilyenkorra már rég elutalódik automatán a minimum befizetés, de így már ez nem történt meg és a teljes tartozást egyben törleszthettem is minden díj nélkül.
-
axioma
veterán
válasz
vidaila #6115 üzenetére
A decemberi fordulonapon vagy utana napon, amig amex volt addig dec. 13-14 erkezett meg, most nem tudom, annyira nem kovetem. Azt hiszem az a lenyeg hogy nem a dec. zaras elott, hogy annyival kevesebb legyen a tartozas, hanem utana, ugymond kifizetik egy reszet a visszatoltesnek, szoval ahogy nehezebben kovetheto
-
namenlos
tag
válasz
vidaila #4890 üzenetére
„A Belépési Bónusz a feltételek teljesítése esetén a számlakivonaton gyűjtött egyenlegen kerül kimutatásra, és a bank év végén a vásárlási visszatérítéssel együtt írja jóvá a hitelkártyaszámlán. A Belépési Bónusz összege az éves maximum visszatérítés összegébe beleszámít.” - [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest