- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
sifarr #14771 üzenetére
Most jövök egy fiókból, nem csalódtam ebben a bankban. A bankszámlacsomagom általuk történt megszüntetése miatt bár költségmentes felmondási jogom van, de a pénzforgalmi üzletszabályzatuk szerint nekik meg joguk van a bankszámlám egyenlegének elutalása vagy készpénzben történő kivétele miatt érvényesíteni az utalás vagy készpénzfelvétel "költségét". Az ügyintéző valamivel több mint 20000 Ft-ot számolt ki a költségmentes megszüntetés díjaként. De persze most épp nem lehet, mert nincs bent olyan vezető, aki engedélyezni tudná ekkora összeg elutalását/felvételét. Ez az otp ma.
-
HUNited
őstag
válasz
sifarr #14288 üzenetére
Aha, ő egészségügyi dolgozó ezek szerint. Nem tudtam (az hogy orvos, még nem evidens hogy az EÜ-ben dolgozik, lehet kutató is, vagy pályaelhagyó, dolgozhat gyógyszergyárban, vagy orvoslátogatóként is, mert ezek mind jobban fizetnek mint az egészségügy, és ezekre nem vonatkozik a Hős számlacsomag). Így igen, valóban jó deal.
Amúgy én is nagyon szeretem a Gránit bankot (kár hogy új tulaja van), tizenx éve vagyok náluk, egy olyan számlában ami feltétel nélkül ingyenes, csak ugye azok már régen lezárt számlák. És a Gránit app a legjobb azok közül amit én használok (MBH, Cib, UniCredit, OTP + Revolut és Mobilkincstár bár ezek nem szigorúan banki appok).
Azok között amúgy amit ő feldobott (OTP és Rafi) jobb a Rafi szerintem.
Nomeg amit főleg ajánlottam az UniCredites, az néhány szempontból jobb (büntető havidíj, jóváírás), viszont valóban csak 3 évig érvényes, míg úgy látom a Gránitnál nincs ilyen megkötés (amíg az egészségügyben dolgozik). Ráadásul az UniCredites mobilapp sem olyan igényes szerintem (bár ez szubjektív, és az új Gránit bankos felület se nyerte el eddig a tetszésem).
Összefoglalva, a kérdése az volt hogy OTP Gyémánt vagy Rafi Gold, és erre az összehasonlítás alapján szerintem egyértelműen helyes választ adtam
Kiemelve számára néhány jobb alternatívát is.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
sifarr #11970 üzenetére
"pénzkezelésnek, -használatnak költsége, tehát díja is van"
Annál a banknál van díja ezeknek, amelyik olyan tetü, hogy ezért pénzt kér! Náluk tartom a pénzem, megengedem hogy használja, ezáltal pénzt keressen a bank az én pénzemmel, cserébe a bank megbüntet számla vezetési díjjal, tranzakciós díjjal, időszakos költséggel (ez pl. mi a francot takar???), kártya díjjal, kárttya kibocsátási díjjal, meg egyéb kitalált díjakkal! Számomra ez nem normális! Örülhetne a bank, hogy náluk tartom a pénzem, nem máshol!Angliában semmilyen díja nincs a bankszámláknak! Nincs számlavezetési díj, sem tranzakciós díj, sem kártyadíj, abszolút semmi költsége nincs a bankszámláknak! Egyedül a nemzetközi utalásnak van díja. Hogy lehet az, hogy ott nincs semmilyen díj, itt meg minden szarért lehúznak, főleg ez a tetü otp?
Ja, sajnos részvényes is vagyok az otp-ben, jelenleg tetemes bukóban, és nem is látok rá sok esélyt, hogy a közeljövőben ki tudnék szállni belőle bukás nélkül, így most kurva hosszú távú befektető lettem az otp-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest