- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
máyköl #19563 üzenetére
Szerintem elhanyagalható költsége van. A smart is alapból jobb csomag mint a net számla imo.
Más bankhoz meg fizetési kérelemmel át lehet gyakorlatilag költségmentesen mozgatni az egész egyenleget.Nem szeretném nagyon offolni a topic-ot, de annyira félnek az emberek a bankváltástól mintha valami eredendő bűn lenne
Rengetegen 10-20-30 évre beragadnak az első bankhoz, ahol először volt számlájuk.. Tudom jól milyen érzés ez, nekem is megvan 30 éve az OTP számlám és húzom az utolsó pillanatig a lezárását. (csak nekem mellette van még 6 másik is, mind jobb kondícióval) Nem azt mondom, hogy mindenkinek fél tucatot kell máshol nyitni, de igazán REMEK ajánlatok vannak ma a piacon, amit sok esetben nagy kár kihagyni, főleg egy net számla miatt pff😃
-
Moleman
addikt
válasz
máyköl #19542 üzenetére
Nekem Smart van, 0 Ft számlavezetés (csak érkeznie kell rá 200k+ "munkabérnek"), évi 3632 Ft kártyadíj.
Utalni vagy fizetési kérelemmel szoktam ingyen, vagy Revoluton keresztül szintén ingyen.
A KP felvétre nekem elég a 150k keret, de ha mégse lenne elég, a Revoluthoz jár még 75k.De támogatom a Gránit ötletet is, hiába nincs fiókjuk, jobb az ügyfélélmény.
Nekem is volt ott Sztár csomagom, feltétel nélkül 0 Ft a számlavezetés, 3390 Ft éves kártyadíj.
Ha tudod teljesíteni a feltételeiket, a bankmonitoros számlák is jók, én is szoktam időről időre nyitni egy-egy ingyenes számlát, ha valami jó jóváírás vagy meghívásos kedvezmény van. Pedig amúgy semmire nem használom, az OTP-Revolut nekem mindent lefed.
-
nggabi
félisten
válasz
máyköl #19542 üzenetére
Már a wise is 50e felett 0.54% ot kér. Revolut csak idő kérdése sztem. Ingyenes számlák oké, de pl az egyiknek nincs bankfiókja, a másiknál ne vegyél fel pénzt stb. Jól meg kell nézni. A végén smart lesz ugy is
Már wiseon az 1000 ojro. Örülünk
költhetem netes vásárlásra vagy kp felvételre is
-
válasz
máyköl #19528 üzenetére
“szeretnék egy másik csomagra, (vagy akár bankra) váltani”
Ha akár bank is szóba jöhet, ajánlom a Gránitot a Kamat Plusz számlacsomagjával.
Attól függően, hogy mennyi pénzt hagysz a számládon, ad minden hónap elején valamennyi jóváírás is (prémium referenciakamatos betétkamat).Az én felhasználásommal az egyedüli költségem az éves 4xxx Ft-os kártyadíj, nincs havi számladíj és az utalások is ingyenesek 50ezerig, valójában mindent egybe vetve a bank fizet nekem, hogy náluk bankolok.
Én is innen utalom a másik bankhoz tartozó hitelkártyám összegeit, pl 156ezer Ft-os visszafizetést így megoldok egymást követő 4 utalással, 2 perc lefolyása alatt.
Én is OTP-s voltam, tavaly nyár eleje óta nyitottam Gránit, közben párhuzamosan futott az OTP is és hamar feltűnt, hogy nekem a Gránit mellett nem rúghat labdába az OTP semmi téren sem, így szép ráérősen átköltöztettem mindent Gránitra, fizetést is már oda kértem és miután már semmi sem kötött az OTP-hez, bementem a bankfiókba megszüntetni.
Számlanyitási bónusz 40ezer Ft, plusz ajánlókóddal +10ezer Ft a jóváírás.
Privátba küldhetek kódot. -
trouble
senior tag
válasz
máyköl #19528 üzenetére
Ha tényleg változást szeretnél, felejtsd el a megszokást:
[link]
Magyar lokációval elindított revolut számláról ingyen utalok, ha meg az otp-nél maradnál mindenképpen, én is a smart-ot ajánlom, szintén a net csomagról váltottam tavaly!
De gondolkodom, hogy nézek egy másik bankot, ahol mondjuk adnak néhány 10 ezret a csatlakozás kapcsán, ezt a feljebb linkelt bankmonitoron meg tudod nézni! -
Llew
senior tag
válasz
máyköl #19528 üzenetére
112.000 Forintos utalás 507 Forintba került, nem gondolom, hogy ez normális lenne.
Ha megnézed akkor ez a tranzakciós adós 0,45%.
Csak utalási költség miatt nem nagyon érdemes váltani, mert másikban sem lesz olcsóbb.
Max olyan bankban ahol van ingyen utalós csomag.
Ha OTP-n belül váltanál, akkor nézd meg a Smarot, ott ezt megúsztad volna 392 Ft-ból (0,35%), de nézd meg a hirdetményeket és hasonlítsd össze a számla díjakat azokra a tételekre, amiket használsz.Ez egy hitel havi törlesztésének utalása volt
Akkor miért nem állandó utalásként csináltad? Az sokkal olcsóbb. NET-ben bankon belül 139, kívül 248.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest