- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
donjohnson #13796 üzenetére
Normális postai levélben jött ez, egy válasz boritékkal, amibe vissza tudom küldeni az adategyeztető űrlapjukat.
-
atillaahun
veterán
válasz
donjohnson #13555 üzenetére
Ja én is csak erre tudok gondolni, hogy a 13-as Android miatt. De azért beállítási lehetőség igazán lehetne rá, hogy ne idegeljen ki, mert innentől meg már megint egyszerűbb a fizikai kártyás fizetés, mint ez a baszakodás.
Ha már M Authenticator, az meg érdekes mód pont fordítva működik, régi telón kérte az ujjlenyomatot, most viszont csak simán kiköpi az értesítést a zárképernyőre, nyomom hogy engedélyezés és már kész is. Fasse érti ezeket...
Nézem még ezt az OTP Simple Plus-t is, hogy felrakom kipróbálni, hátha... Viszont azt írja érintéses fizetés OTP Visa bankkártyákkal. Akkor a Mastercard-ommal meg se próbáljam? :|
-
raziel01
veterán
válasz
donjohnson #13542 üzenetére
Igen csak előtte be kell lépnie a régi pinnel amit jelenleg nem tud.
-
blg
senior tag
válasz
donjohnson #13227 üzenetére
nem kell, hogy a SIM abban a telefonban legyen, amire éppen frissen telepítettük az appot, és szeretnénk belépni.
nekem SIM-mentes tableten is rendben fut az app -
törölt tag
válasz
donjohnson #13015 üzenetére
csak összevonják... ha pl meg lenne az összeg de különböző zsebekben, akkor nem feltétlenül tudtad volna használni... így már nem lesz gond... ez a turisztikai ágazat javaslata volt, elvileg.
-
DS39
nagyúr
válasz
donjohnson #13015 üzenetére
én hírportálok cikkeit úgy értelmeztem, hogy bárhol, ahol szép kártya terminál van, elkölthető lesz, ennek ez a lényege, hogy megszüntetik a külön alszámlákat. az a fontos, hogy költse a pénzt a magyar, de gyorsan, élénküljön a gazdaság '23-ban.
amit a kolléga ír, hogy szálláshelyre vezetik át, így nem olvastam, gondolom az volt az "eredeti" szép kártya számla, amikor kitalálták a rendszert, azért az marad meg. -
bexinho23
őstag
válasz
donjohnson #11940 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy még érvényes. Csak félek, hogy nem érkezik meg postai levélként
Páromnak emiatt kellett pár éve újra igényelni a kártyát díj ellenében...
-
ates2
senior tag
válasz
donjohnson #11597 üzenetére
Nem kell,megfogod kapni. Még 04.be is tudod használni a kártyádat,nem fog lejárni.
-
SzGee
aktív tag
válasz
donjohnson #11411 üzenetére
ilyenkor nincs fedezetellenőrzés, ezért ez elég ritkán alkalmazzák, jellemzően kis összegekre
a Bankba ilyenkor csak a terhelés érkezik, be amit direktbe könyvelnek az ügyfél számláján - már ha van neki még élő számlája, hiszen ezt nem vizsgálták
ha nincs élő számla, a Bank chargebacket indíthat a kereskedő ellen azzal a jogcímmel, hogy nem volt fedezetellenőrzés, és ezeket nyerik is, ezért egyre ritkább, hogy még ilyen terminál beállítást használ a kereskedő, révén a kockázat ilyenkor az övé...
amit nyerhet, hogy mivel nincs kommunikáció a bank felé, gyorsabban végbemegy a tranzakció
általában bizonyos összeghatárra (pld 1000 Ft) van ez beálítva, utána mindenképp ellenőrzés van, szóval olyan nagyot nem lehet kaszálni
mostanában már nem találkoztam ilyen terminálbeállítással, de persze előfordulhat, meg az is, hogyha van egy kis szolgáltatáskimaradás, akkor a kis összegeket engedi a terminál ilyen módon
nyilván ez beállítás kérdése -
MasterMark
titán
válasz
donjohnson #11411 üzenetére
Sehogy. Ezért van külön dombornyomott kártya, mert ott offline is megelőlegezi, hogy van pénz rajta és nem ellenőrzi.
-
perempe
veterán
válasz
donjohnson #11102 üzenetére
köszönöm a választ.
-
MasterMark
titán
válasz
donjohnson #11095 üzenetére
Van benne egy antenna körben ha az megszakad akkor nem fog működni a contactless fizetés. [link]
-
GabN73
addikt
válasz
donjohnson #11095 üzenetére
Mivel elég silány minőségűek manapság, ezért egyrészt használódnak, másrészt fejlődik a technika is, a kártyás rendszerek is, illetve a biztonsági dolgok is, így valószínűleg ezért
-
donmackó
addikt
válasz
donjohnson #11092 üzenetére
A feleségemé pont így kezdte, majd a végén kinyiffant a kártya (online fizetésen kívül mindenre használhatatlan). Először az nfc majd a chip -es, végül a mágneses fizetés sem működött. Csak azért nem lett cserélve, mert csak fél év van az érvényességi időből, addig meg használja az enyémet.
-
GabN73
addikt
válasz
donjohnson #11092 üzenetére
Simán lehet kártya hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest