- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Előző héten ismerősöm vett egy 5700X3D-t, és kb 3 napjába került, mire értelmesen működött. Más kérdés, hogy a gigabyte trehány a BIOS-al, vagy az AMD, de valaki mindenképp. Jelenleg az új BIOS-al nem tud NVME-ről bootolni windows, csak SATA-ról.
Nekem is kellett pár nap, mireb előttem félértelmesen az AMD BIOS-t, de még mindig retek, ha kékhalált kap, mert elem ki, elem vissza, és ez egy MSI B450. -
tasiadam
veterán
válasz
p a s s e r #28 üzenetére
Az i9-ek boostolnak tul magasra, vagy kapnak tul sok voltot es dogolnek le. Ki, mikor, mit mond. Es ilyenkor mutogatnak egymasra, hogy mi a baseline.
-
tasiadam
veterán
válasz
Robi BALBOA #24 üzenetére
A sokkal jobb most a telj/fogy jelzot tekintve? Vagy ar ertek? Vagy mi? Mert ha emlekezetem nem csal, x3d-tol eltekintve, az intel jobb jatekban, es tán melora is jobb az i9, ha tudja az ember huteni, bar nem mintha az AMD szobahomersekletu lenne.
Szervereknel meg itt van a Xeon 6, aminel a sierra mar releaselve lett, es 1 mag 2 wattot fogyaszt, tovabba hatekonyabb, mint egy ampere ARM proci. Hat, nemtom, meglatjuk. Bizakodo vagyok. -
tasiadam
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest