- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wuudstock
újonc
Sziasztok.
Tudna Nekem valaki segíteni abban, hogy mi lehet az oka, hogy az Origin-en nem tudom a barátomat meghívni a játékba. Engedélyezve van az Origin mindkettőnknek a játékban. Elindítom a játékot, nyomok egy Shift+F1-et, feljön az Origin. És az Invite to friend lehetőség szürke marad...
Nálam is, nála is. Tűzfal kivételekhez hozzá van adva, de kikapcsolt állapotában is ugyan ez a helyzet. Én routert használok, de az internet kábelt direktbe gépbe dugva sem változik a helyzet... 
Csak azért vásároltuk meg a jatákot/kokat, hogy együtt tudjunk játszani, de így nem sok értelme volt
Ha valaki találkozott ugyanezzel a problémával, vagy esetleg tudja, hogy mit kéne csinálni, kipróbálni, amire én nem gondoltam, és segítene megoldani, azt megköszönném

Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm

Üdv.:
Wuudi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- HP Elitebook 830 G7, I5-10310U (4 mag 8 szál.), 16 GB RAM, 512 SSD
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSERE IS! Samsung Galaxy S21+ 5G 8/256 Black
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam is, nála is. Tűzfal kivételekhez hozzá van adva, de kikapcsolt állapotában is ugyan ez a helyzet. Én routert használok, de az internet kábelt direktbe gépbe dugva sem változik a helyzet...