- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wuudstock
újonc
Sziasztok.
Tudna Nekem valaki segíteni abban, hogy mi lehet az oka, hogy az Origin-en nem tudom a barátomat meghívni a játékba. Engedélyezve van az Origin mindkettőnknek a játékban. Elindítom a játékot, nyomok egy Shift+F1-et, feljön az Origin. És az Invite to friend lehetőség szürke marad...
Nálam is, nála is. Tűzfal kivételekhez hozzá van adva, de kikapcsolt állapotában is ugyan ez a helyzet. Én routert használok, de az internet kábelt direktbe gépbe dugva sem változik a helyzet... 
Csak azért vásároltuk meg a jatákot/kokat, hogy együtt tudjunk játszani, de így nem sok értelme volt
Ha valaki találkozott ugyanezzel a problémával, vagy esetleg tudja, hogy mit kéne csinálni, kipróbálni, amire én nem gondoltam, és segítene megoldani, azt megköszönném

Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm

Üdv.:
Wuudi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam is, nála is. Tűzfal kivételekhez hozzá van adva, de kikapcsolt állapotában is ugyan ez a helyzet. Én routert használok, de az internet kábelt direktbe gépbe dugva sem változik a helyzet...