- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok.

Egy jó ideje cseszekszik velem az Origin egy bizonyos error kóddal, amit majdnem minden játék telepités végén a "Finalizing" résznél kapok.
-Az Error kód: 327682:0.Windows 8.1-et használok egy jó ideje, mert szeretem, gyors, és ezen futnak a legjobban a játékaim.

Viszont már megpróbáltam körülbelül mindent, hogy megelőzhessem ezt az error-t, de eddig semmi nem jött be.
A vicc az, hogy már vagy 3x újra húztam miatta a Windowst is, igen, csak emiatt, mert nem tudom a rohadt játékaimat feltenni egyszerűen. Néha persze összejön, olyan ötödjére, onnantól viszont jó minden általában.
Időközben aztán találtam egy EA-s fórumot, ahol egy srác ugyanezt az Error Code-ot kapta, és több mint 300+ ember jelölte meg a "Nekem is ugyanez a hibám van" gombbal a topikot.
Tudjátok még mi a legviccesebb? Irtam a Support-nak is, nem egyszer, vagy 10x már legalább, és minden egyes alkalommal ugyanazt a sablonfos szöveget kaptam tőlük. (Kapcsold ki a Defendert/Tüzfalat, Futtasd Adminként az Origin-t, csináld ezt csináld azt. Semmi sem segitett).

De már látom. Majd egyszer, ha végre jön egy bugfix erre, (már ha valaha lesz, mert hónapok óta ilyen szar), majd azt is 6.99 Euróért lehet majd beszerezni. Mert miért ne..

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G2 6.Gen i3 as HP Notebook! Core i3 6100U / 8GB DDR4 / Intel HD / 128GB M.2 /JÓ AKKU!
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 5600G / 16GB DDR4 / Nvidia RTX 3050 8GB OC / 500GB SSD+HDD / 500W / RGB LED!!
- Asus ROG Flow Z13 2in1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs