- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Origin akkor még nem volt, de EA Download Manager meg EA Account már igen. Emlékeim szerint accounttal kellett belépni a játékba, amihez talán kellett a játék kódja is, emiatt írja hogy már fel van használva. Ettől függetlenül nekem support 2 perc alatt betette originbe a játékot pár éve.
-
CsonkaImo
addikt
Szerintem át tudják rakni, volt már ilyen mással is. Lehet kérnek valami "bizonyítékot", hogy tiéd a játék. Számla, személyi, kép a dobozról vagy kulcsról stb.
Szerk.: Mivel nem mai játékról van szó, én azt is el tudom képzelni, hogy különösebb macera nélkül kapsz egy példányt az origin fiókodra.
-
Akkor az van hogy van még egy origin accod valójában és azon van a játék.
Ugyanis minden régi EA accból, Origin acc lett, persze lehet kell egy két verifikációs lépés stb.Origin accok (és EA amugy) pedig nem lehet játékot mozgatni, mint ahogy se Steam se semmi más hasonló alatt.
Azt tudod csinálni hogy a régi EA accod használod Origin alatt, vagy a szükséges acc "transzformációt" megcsinálod, hogy Origin acc legyen abból is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest