Hirdetés
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3643 üzenetére
Az adathalaszat teljesen mas. Adataimat meg pedig orzom, ahogy csak tudom, de mivel nyilvanos a profilom igy barki ra tud talalomra keresni emberekre.
Egyesek azt sem tudjak, hogy laggol a droidjuk.
-
dejaris
addikt
Szoval te latod a marketen a cuccaidat, nem panaszkodik a kliens!, hogy hianyzik neki valami, hogy megtudd nezni a jatek oldalat, nem porgeti a hatterben sunyin a videokartyad, nem zargatnak csodas ajanlatokkal a sefterek, nem doball le offline-ba csak ugy nem nabe a jetek a steammel egyut, ha a jatekban megnyitod es meg sorolhatnam. Ehez kepest az origin neha benyogi, hogy leall de ezt is csak az utan veszem eszre, hogy kileptem a jatekbol, na bumm. Az hogy a jatekot ujra kell telepiteni, windows ujrapoccintese utan, nem kliens hiba. De ezt is le lehet roviditeni egy kis masolassal, hat neked nem sikerult, de a steamnel is megtortenhetett volna ugyanez. A regi jatekok kompatibilitasahoz szinten koze nincs a kliensnek.
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3639 üzenetére
Inkabb szerencses vagy
A forumon a siras is ezt bizonyitja. Konfignak oedig semmi koze a dologhoz.
-
dejaris
addikt
Aha, csak minden nap nem mukodik valami a steamen. A forumja tele van sirassal. Minosegi szolgaltatas, mi? Egy nagyon alulmeretezett rendszer, amibol csak lapatoljak ki a penzt es az osszvisz fejlesztes, ami tortenik lasd kartyak, ugyancsak a penzlapatolast szolgaljak. Es ez mindvegig igy fog menni, mig a csillogoszemueknel fel nem szall a rozsaszin kod.
-
dejaris
addikt
válasz
Mister_X #3609 üzenetére
Pont az a lenyege, hogy ilyen gyarto specifikus dolgokat nem tamogat, pl. mantle, nem tamogat. En is ugy gondoltam ra eloszor, mint te, de aztan eloadtak egy olyan tervet ami nagyon popec: nagy gep a szobadban, kis steamos-sel szerelt htpc a nappaliban es tudja streamelni a windowsos jatekokkat a nagy geprol.
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3606 üzenetére
Felesleges penzkidobasnak gondolom, szinte biztos, hogy olcsobb lesz a tamogatott hardvereket osszevasarolgatni kulon es a steamos-t radobni. Talan meg ugy is, ha fizetos lesz az os.
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3604 üzenetére
Akkor vegyel egy konzolt, ott nem lesz bongeszoben indithato jatek
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3602 üzenetére
Mar felsoroltam par elonyet. Roviden megegyszer: a jatek akkor fut, amikor tenyleges jatek tortenik, minden masra ott a bongeszo. Sot a bongeszos megoldasnak hala, nem kell bambulnom a toltokepernyot sem, mint minden mas jateknal, mivel miutan korulmenyesen kivalasztottam a szervert, elkezdek csatlakozni, beallok a sorba, addig el sem indul a jatek, mig nincs ures hely, majd akkor is a hatterben tolt es a legvegen ugrik fel. Ez mas jatekoknal ugy zajlik, hogy az ember vagy ki alt+tabol, vagy elmegy kavezni, de mindenkeppen lekesi a kor elejet.
Az elozo kommentemet pedig szandekosan nem akarod ertelmezni? Minek varsz erveleseket igy? -
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3600 üzenetére
Ertem. Tehat ha kulon fut egy bongeszo, akkor nagy gond, mert nincsen bika gep, de ha a jatekban fut a bongeszo akkor szemet hunyunk felette. Teljesen logikus.
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3598 üzenetére
Mert szerinted pl valve jatekaiban nem egy bongeszo van integralva kulon erre a feladatra a jatekba. Egyebkent nagyon vissza tudja am venni a videokartya teljesitmenyet egy bongeszo. De ha mar ebbol a megkozelitesbol nezzuk, minek fusson egy egesz jatek a hatterben, mig en nezem, hogy melyik szerveren eppen mi a szabaly, hogy forognak a palyak, miket kell meg csinalnom a kovetkezo fegyverert stb.? A kozossegi resz miatti hisztit meg vegkeppen nem ertem. Miert zavarja egyesek szemet, ha mososzer melle kap oblitot is, amit nem kotelezo hasznalni? Bar jobb volna, ha mindenki hasznalna oblitot is a mosashoz, mivel ez egy csapatjatek, ahol nem hentelni kene, hanem osszecsiszolodni egy csapatta.
-
dejaris
addikt
válasz
FoxiestFox #3592 üzenetére
Csak elonye van a bongeszos megoldasnak az ingame megoldasokhoz kepest.
-
dejaris
addikt
válasz
Bjørgersson #2981 üzenetére
Orbitalis user error
Az origint inditottam administratorkent, nem pedig a jatekot.
-
dejaris
addikt
Ma letoltottem a bad company 2-t. El akartam kezdeni jatszani, de vinnyogot, hogy updateelni kell (miert nem volt kepes egybol updatelt verziot letolteni
). Oke. Hibauzenet fogad: administrator kell, hogy legyek, ker, hogy administratorkent lepjek be. Direkt megneztem: administrator vagyok. Vajon hol lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest