Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor bármit csinálsz hibát fog kiírni. Hogy miért pont azt a hibát mint neked azt nem tudni. Azért van ez, mert a honosítást nem az EA csinálta hanem külsős cég,(CDproject) és ez a verzió nem elérhető az originben, és nem is lesz. Csak lemezes változatban érhető el.
Ha te originben szeretnéd az ME játékodat, akkor supportal kell beszélni(chat vagy mail, chatet ajánlom, gyorsabb) és beregisztrálnak neked egy ANGOL verziós ME-t az accountodhoz.
Én így csináltam. Amikor megadtam a kódot nekik, azt mondták hogy nincs az adatbázisukban. MOndtam hogy az enyém egy újságmelléklet volt(pc guru). Kis időt kért az emberke, majd beregisztrált egy másik kódot az originbembe, de mint észrevettem angol verziósat.A lényeg, magyar verziós ME-d soha nem lesz originben. Sajnos, nem sajnos ezt döntse el mindenki magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Ez a mondat angolul?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL 32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest