- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor bármit csinálsz hibát fog kiírni. Hogy miért pont azt a hibát mint neked azt nem tudni. Azért van ez, mert a honosítást nem az EA csinálta hanem külsős cég,(CDproject) és ez a verzió nem elérhető az originben, és nem is lesz. Csak lemezes változatban érhető el.
Ha te originben szeretnéd az ME játékodat, akkor supportal kell beszélni(chat vagy mail, chatet ajánlom, gyorsabb) és beregisztrálnak neked egy ANGOL verziós ME-t az accountodhoz.
Én így csináltam. Amikor megadtam a kódot nekik, azt mondták hogy nincs az adatbázisukban. MOndtam hogy az enyém egy újságmelléklet volt(pc guru). Kis időt kért az emberke, majd beregisztrált egy másik kódot az originbembe, de mint észrevettem angol verziósat.A lényeg, magyar verziós ME-d soha nem lesz originben. Sajnos, nem sajnos ezt döntse el mindenki magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P60 pro
- Cyborg A12VF 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest