Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Sziasztok!
Belefutottam egy e-mail cím problémába, de látom nem én vagyok egyedül ezzel. Kb. a szokásos történet, már nem létező mail címre(köszi indamail
) akar ellenörzőkódot küldeni, de ahhoz, hogy megváltoztassam az e-mail címem be kéne lépni. Ok, contact us, végig pötyögöm az egészet, erre ezt kapom: Sorry, No Channels are Available. Ilyenkor mi van? LIve chat hol a rákban van, nem találom?
Vagy ez a live chatra vonatkozik? Én nem választottam ki sehol, hogy milyen formában karok kapcsolatba lépni velük...
Egy rohadt játék miatt kéne, ami egyébként epic-es, de kell hozzá origin is, mert másképp nem megy. Már ott tartok, hogy letöltöm valahonnan a virágboltit, de akkor meg csak offline, hiába van még számlám is róla, kenhetem a hajamra. Mondjuk ha még pár ilyenbe belefutok, akkor nemigen lesz hová kenni.
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Horgász topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Indul a ChatGPT Health
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- AORUS Gen4 AIC Adaptor nagysebességű PCIe 4.0 M.2 SSD bővítő kártya (4db SSD hely)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) akar ellenörzőkódot küldeni, de ahhoz, hogy megváltoztassam az e-mail címem be kéne lépni. Ok, contact us, végig pötyögöm az egészet, erre ezt kapom: Sorry, No Channels are Available. Ilyenkor mi van? LIve chat hol a rákban van, nem találom?
Vagy ez a live chatra vonatkozik? Én nem választottam ki sehol, hogy milyen formában karok kapcsolatba lépni velük...