- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mégsem lesz Sony autó
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
LifeSpirit
tag
Segítség miért nem indul el az Origin?
Sziasztok!
Felraktam az Origin egy darabig jól működött aztán nem tudom hogy miért valamiért időközben elromlott és nem tudtam már megnyitni, próbáltam újratelepítéssel ugyan úgy rossz.A program parancsikonjára kattintva(rendszergazdaként), csak homok óra töltését látom de nem nyílik meg sehol
Annyit tudok hogy közben pár másodpercre a feladatkezelődben megjelenik egy WerFault.exe is(windowsos), aztán eltűnik.Néztem pár youtube-os videót amiben start menüből futtattatják , de az se jó mert ha ráviszem az Originre az egeret a megnyíló fül nálam üres.
itt a videó : https://www.youtube.com/watch?v=jXVwI5D5ussA tűzfal nem blokkolja, a vírusirtó se (próbáltam úgy is hogy mindkettőt teljesen kikapcsoltam)
Windows 8.1 -es OS-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- Cyberpunk 2077
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest