Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv!
Win reinstall kérdésem lenne. Cimborám is most tenné meg, és felötlött bennem valami, amit sajnos én nem tettem meg, pedig szívesen próbáltam volna a gépemen. Mindketten az eredetiség hívei vagyunk, ami annyit tesz, hogy a rendszer mellett kb 300 játékunk is van, három kliensen.
Nos, nekem ez jutott eszembe:1. felmásolni egy külön partícióra a Program Files (mindkettő), a Program data, és a Users könyvtárakat.
2. Regedit, elmenteni szintén a másik partícióra.
3. Win reinstall, particionálással, formázással, tehát szép tiszta telepítés
4. Miután áll a rendszer, hardverek illesztőprogramjai fent, utána az 1. pont dolgait visszamásolni.
5. természetesen ami kell telepíteni, az setup...
5. regedit elmentett bejegyzését aktiválniA nagy kérdés: ha ez végigmegy, elképzelhető, hogy a sok-sok eredeti játékot nem kell újra szinkronizálni és/vagy letölteni? Működnek majd?

Nagy segítség lenne cimborának, én ugye a héten telepítettem újra a W8-at, és még majdnem 2 napomba telt (nyilván nem egész napok), hogy az összes játék működjön rendesen.
Meg tesztnek sem lenne rossz, ha sikerülne...
Köszönöm előre is szakértő véleményeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- DUNE médialejátszók topicja
- Motoros topic
- Minecraft
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Elektromos autók - motorok
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest