Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv!
Win reinstall kérdésem lenne. Cimborám is most tenné meg, és felötlött bennem valami, amit sajnos én nem tettem meg, pedig szívesen próbáltam volna a gépemen. Mindketten az eredetiség hívei vagyunk, ami annyit tesz, hogy a rendszer mellett kb 300 játékunk is van, három kliensen.
Nos, nekem ez jutott eszembe:1. felmásolni egy külön partícióra a Program Files (mindkettő), a Program data, és a Users könyvtárakat.
2. Regedit, elmenteni szintén a másik partícióra.
3. Win reinstall, particionálással, formázással, tehát szép tiszta telepítés
4. Miután áll a rendszer, hardverek illesztőprogramjai fent, utána az 1. pont dolgait visszamásolni.
5. természetesen ami kell telepíteni, az setup...
5. regedit elmentett bejegyzését aktiválniA nagy kérdés: ha ez végigmegy, elképzelhető, hogy a sok-sok eredeti játékot nem kell újra szinkronizálni és/vagy letölteni? Működnek majd?

Nagy segítség lenne cimborának, én ugye a héten telepítettem újra a W8-at, és még majdnem 2 napomba telt (nyilván nem egész napok), hogy az összes játék működjön rendesen.
Meg tesztnek sem lenne rossz, ha sikerülne...
Köszönöm előre is szakértő véleményeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest