Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
orichalcos: A kódot email-ben kaptam. Valószínűleg azért (a support szerint) mert az EA weboldalon USA van beállítva tartózkodási helynek. Nem tudom miért, valószínűleg nem változtattam meg. Elég régi már az acc. nem emlékszem, hogy mi volt amikor csináltam.
csaba951: Mivel csak az Origin-en keresztül érvényes a kód a vásárlásnál, de az VPN-en keresztül nem kapcsolódik a szerverhez, ezért nem tudom megoldani azt amit írtál. És mint kiderült ez legálisan nem is lehetséges.
A supporttól megkérdeztem, hogy aki Amerikában vagy Kanadában lakik, az használhatja, szóval ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Suzuki topik
- NIOH 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs