Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Szerintem pont egy ilyen full hülye supportosba futottam most bele, aki az emailre válaszolt. Pozitívumként fel lehet hozni, hogy a kései / hétvégi időpont ellenére is viszonylag gyorsan pörögtek a válaszok, aztán ebben ki is merül a dolog. Először közölte, hogy egy másik accounton van a key aktiválva és lépjek be arra, ha játszani akarok.
Aztán amikor felfogta, hogy pont ez a baj, akkor egyből a bolthoz akart küldeni; amikor pedig mondtam neki, hogy a bolt az EA supporthoz küldött, akkor közölte, hogy lépjek kapcsolatba a garanciákkal foglalkozó ügyosztállyal, ahol vásárolhatok magamnak egy új kulcsot. Arra a kérdésre, hogy miért kéne új kulcsot vennem, amikor nem én hibáztam, az volt a válasza, hogy olcsóbban megkapom, mintha egy új játékot vennék. ^^ Aztán ennyiben is maradtunk, még váltottunk vagy két üzenetet de már csak ezt hajtogatta. Holnap megpróbálom a boltban elintézni a dolgot, aztán ha nem sikerül, akkor maradnak az újabb körök. Mindenesetre kiábrándító ez az egész dolog, ennél valahogy többet vártam az EA-től minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán amikor felfogta, hogy pont ez a baj, akkor egyből a bolthoz akart küldeni; amikor pedig mondtam neki, hogy a bolt az EA supporthoz küldött, akkor közölte, hogy lépjek kapcsolatba a garanciákkal foglalkozó ügyosztállyal, ahol vásárolhatok magamnak egy új kulcsot. Arra a kérdésre, hogy miért kéne új kulcsot vennem, amikor nem én hibáztam, az volt a válasza, hogy olcsóbban megkapom, mintha egy új játékot vennék. ^^ Aztán ennyiben is maradtunk, még váltottunk vagy két üzenetet de már csak ezt hajtogatta. Holnap megpróbálom a boltban elintézni a dolgot, aztán ha nem sikerül, akkor maradnak az újabb körök. Mindenesetre kiábrándító ez az egész dolog, ennél valahogy többet vártam az EA-től minden téren.