- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Bizony erőltetni kell, vannak ilyen full hülye supportosok akik nem tudom minek vannak tartva... Kedvencem: ollie linkelte még korábban a Mass Effect Bring down the Sky DLC letöltéséhez az oldalt, ahol van egy link ami már nem él (pont a kulcsgeneráló oldalé), tehát a support nélkül nem lehet kulcsot szerezni. Erre írtam a supportnak, belinkeltem az oldalt, leírtam hogy ezt követve sajnos nem tudtam kulcsot szerezni, mert az oldal már nem létezik, és linkeltem egy bioware fórum topic-ot ahol egy admin ezt le is írta. Erre visszakaptam válaszként ugyanazt a k*rva linket amit előtte én magam írtam be a levélbe, mellé bemásolva ugyanazokat a lépéseket... Erre visszaírtam hogy ember, te olvasod is azt, amit írok vagy csak visszanyomsz valamit? Na erre végre írt egy tök más supportos hogy bocsi és küldte a kulcsot...

Szóval próbálkozni kell, de azért nem olyan vészes a helyzet, mert legrosszabb esetben eddig harmadszori megkeresésre mindig sikerült megoldást találni a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs