Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Bizony erőltetni kell, vannak ilyen full hülye supportosok akik nem tudom minek vannak tartva... Kedvencem: ollie linkelte még korábban a Mass Effect Bring down the Sky DLC letöltéséhez az oldalt, ahol van egy link ami már nem él (pont a kulcsgeneráló oldalé), tehát a support nélkül nem lehet kulcsot szerezni. Erre írtam a supportnak, belinkeltem az oldalt, leírtam hogy ezt követve sajnos nem tudtam kulcsot szerezni, mert az oldal már nem létezik, és linkeltem egy bioware fórum topic-ot ahol egy admin ezt le is írta. Erre visszakaptam válaszként ugyanazt a k*rva linket amit előtte én magam írtam be a levélbe, mellé bemásolva ugyanazokat a lépéseket... Erre visszaírtam hogy ember, te olvasod is azt, amit írok vagy csak visszanyomsz valamit? Na erre végre írt egy tök más supportos hogy bocsi és küldte a kulcsot...

Szóval próbálkozni kell, de azért nem olyan vészes a helyzet, mert legrosszabb esetben eddig harmadszori megkeresésre mindig sikerült megoldást találni a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest