Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Jó legyen neked igazad, a legutolsó frissítés március 3.-án volt! De ennek a 2. maximum a 3. frissítésben benne kellett volna lennie. Programozói szempontból 0 feladat egy objektumon a Hide tulajdonságot elérhetővé tenni a felhasználó számára. Ez azért ne tartson már hónapokig, évekig!
A listázási anomáliákon kívül - amit egyébként szintén alpszolgáltatásnak tartok, nem extra feautenek - még az zavar, hogy az EA által készített programokhoz nem tudja telepítéskor automatikusan beírni az aktivációs kódot. Jó, a régi programok nincsenek felkészítve, de azért a Shift 2-től csak elvártam volna ezt. Tényleg csak a Steamre tudok hivatkozni. Ott fut a kliens program, és majd lekérdezi a központi géptől, hogy jogosult vagyok-e futtatni az adott játékot. Ennyi.
Közösségi funkciók kipróbálásába még bele sem kezdtem, nem is nagyon igyekszem rábeszélni az barátaimat, hogy jöjjenek át a Steamről. Amíg a fenti alapszolgáltatások sem működnek, addig minek?!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest