- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na Uraim a véleményeteket kérném, illetve tanácsotokat, ugyanis történt ma velem egy furcsaság.
Február elején megvettem originen a Mass Effect 3-at(előrendelés ugye). Természetesen megjött a levonásról az sms, megjött az email is, hogy köszönik a vásárlást, és természetesen bekerült a játéklistámba a ME3. (szürkén persze, mert megjelenés előtt van)
Ezzel a vásárlással lenulláztam a számlámat ugye.(értsd: 0ft volt az egyenlegemen)
Hónap végén szokott lenni kb 13ezer ft levonás a számlámról, gondoltam most majd befizetem bankba, mert nincs pénz a kártyámon. Na ma reggel viszont jött az sms hogy a szokásos levonás megtörtént.

Na ez hogy lehet.
Megnéztem egy ATM-nél az egyenlegemet, és még 2 ezer ft maradt rajta a szokásos levonás után.
Na most hazajöttem, nézem neten a számlatörténetemet.
És meglepetésként az elmúlt másfél hónapra visszamenőleg nincs ott az hogy az originen vettem volna valamit. Na erre mondjatok valamit.
3 lehetőség van:
1.-Ingyen Mass Effect 3. (nebaz,
)
2.-Később vonják le a pénzt (de akkor miért jött sms, meg mail meg miért került be a listámba a játék?)
3.-Hát igazából 3. lehetőség talán nincs is, talán az hogy se pénz se játék. ( na ez még viccnek is rossz.
)Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (290) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Eladó SEASONIC Prime TX-1000 tápegység
- Új bontatlan Garmin Fenix 7S Pro 2év garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)