Hirdetés
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na Uraim a véleményeteket kérném, illetve tanácsotokat, ugyanis történt ma velem egy furcsaság.
Február elején megvettem originen a Mass Effect 3-at(előrendelés ugye). Természetesen megjött a levonásról az sms, megjött az email is, hogy köszönik a vásárlást, és természetesen bekerült a játéklistámba a ME3. (szürkén persze, mert megjelenés előtt van)
Ezzel a vásárlással lenulláztam a számlámat ugye.(értsd: 0ft volt az egyenlegemen)
Hónap végén szokott lenni kb 13ezer ft levonás a számlámról, gondoltam most majd befizetem bankba, mert nincs pénz a kártyámon. Na ma reggel viszont jött az sms hogy a szokásos levonás megtörtént.

Na ez hogy lehet.
Megnéztem egy ATM-nél az egyenlegemet, és még 2 ezer ft maradt rajta a szokásos levonás után.
Na most hazajöttem, nézem neten a számlatörténetemet.
És meglepetésként az elmúlt másfél hónapra visszamenőleg nincs ott az hogy az originen vettem volna valamit. Na erre mondjatok valamit.
3 lehetőség van:
1.-Ingyen Mass Effect 3. (nebaz,
)
2.-Később vonják le a pénzt (de akkor miért jött sms, meg mail meg miért került be a listámba a játék?)
3.-Hát igazából 3. lehetőség talán nincs is, talán az hogy se pénz se játék. ( na ez még viccnek is rossz.
)Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)