Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Penge_4 #11983 üzenetére
A címsor nekem bejött egészen addig, amíg észre nem vettem egy fórumon, hogy nem látszik az URL kérdőjel utáni része. Remélem, ezen változtatnak (legalább bekapcsolható legyen), mert így az információ eléggé fontos része elveszik. Belekattintani a címsorba csak ezért pedig eléggé kényelmetlen.
A gesture-ös rész tetszik, bár kicsit csiszolni kell rajta, mert mintha mindig default érzékenységgel üzemelne, pedig én érzékenyebbre állítottam át.
Részemről is stabil eddig a legfrissebb build.
Kloden: az élet és az Opera Software ASA egyik nagy kérdése, hogy miért rejtik el az opciót a második fülre. Ráadásul volt egy olyan időszak is, amikor ott sem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest