- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
válasz SystemRoot #4599 üzenetére
Honnet szedted le a kerdeses addont?
-
h_143570
addikt
válasz SystemRoot #4602 üzenetére
Ossze lehet hozni a 2ot, elvegre egy simpla javascript az egesz.
Az opera telepitesi konyvtaraban a defaults konyvtarban van a standard_menu.ini. Errol keszits egy biztonsagi masolatot. Majd nyisd meg egy sima szovegzerkesztoben.
Keres ra a kovetkezo szovegre:
[Document Popup Menu]Ekkor valami hasonlot fogsz talalni:
[Document Popup Menu]
Item, MI_IDM_Prev_PM, = Back
Item, MI_IDM_Next_PM, = Forward
Item, M_REWIND, = Rewind
Item, M_FAST_FORWARD, = Fast Forward
--------------------1
Item, MI_IDM_Reload_PM, = Reload
Submenu, MI_IDM_AUTORELOAD_TOGGLE_PARENT, Reload Menu
--------------------2
Item, M_DOCUMENT_POPUP_MENU_BOOKMARK_PAGE = Add to bookmarks, 1
Item, MI_IDM_POPUP_ADDRESS = Copy document address
Item, MI_IDM_SEND_URL_EMAIL = Send document address in mail
--------------------3
Item, MI_IDM_Print = Print document
Item, MI_IDM_Kilde = View document source
Item, M_DOCUMENT_POPUP_MENU_VALIDATE = Validate frame source
Submenu, M_OPEN_WITH, Open in menu
--------------------5
Include, Internal Frame
Include, Internal Document Background
--------------------7
Item, M_BLOCK_CONTENT = Content block mode on | Content block mode off
Item, M_EDIT_SITE_PREFERENCES = Edit site preferences
--------------------8
Item, MI_IDM_FULLSCREENTOGGLE = Enter fullscreen | Leave fullscreenA legutolso elem ami ez esetben a kovetkezo:
--------------------8
Item, MI_IDM_FULLSCREENTOGGLE = Enter fullscreen | Leave fullscreenmoge kell beszurni a kovetkezo sorokat:
--------------------9
Item, "Download Video"=Go to page, "javascript:window.open('http://www.viloader.net/ie.php?nav=opera&ver=1.0&url='+escape('%u'),'VideoDownload','top='+((screen.height-210)/2.5)+',left='+((screen.width-325)/2)+',width=325,height=210,alwaysRaised=yes,toolbar=no,location=no,directories=no,status=yes,menubar=no,scrollbars=yes,resizable=yes');"Ami fontos, hogy a ------------------ utan allo szam az eggyel nagyobb legyen mint az utolso eleme, ez az en eseteben 9est jelenti.
Egyebkent a minden kulonosebb gond nelkul lehet belole gombot is csinalni.
Esetleg eredmes lenne az eredeti menu file-t megtartani es egy masik fileban letrehozni a modositasokat.
[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
A 9.27 mellé fel lehet rakni a 3.0-t? Pusztán kiváncsiságból. Ha mást is érdekel: [link]
-
h_143570
addikt
Sajnos a fremail altla hasznalt javascriptek vagy nem kompatibilisek az operaval, vagy szandekosan blokoljak, vagy rosszabb mind2o.
A regi feululetet innet erhetd el, az mukodik rendesen.
[link]Linux alatt sajnos eleg sok problema van a pluginekkel, estleg megprobalhatod a legujabb 9.5os betakat abban mar javitottak a helyzeten.
-
piqla
őstag
Na gyermekek, itt a megoldas a hang nelkuli videok kikuszobolesere. XP alol nekem megjavitotta, aztan lehet, hogy tiz video mulva mar megint nem lesz hang. De egyelore van, ezert aldom a sracot.
Simply copy the following text to a text file
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
"midimapper"="midimap.dll"
"msacm.imaadpcm"="imaadp32.acm"
"msacm.msadpcm"="msadp32.acm"
"msacm.msg711"="msg711.acm"
"msacm.msgsm610"="msgsm32.acm"
"msacm.trspch"="tssoft32.acm"
"vidc.cvid"="iccvid.dll"
"VIDC.I420"="i420vfw.dll"
"vidc.iv31"="ir32_32.dll"
"vidc.iv32"="ir32_32.dll"
"vidc.iv41"="ir41_32.ax"
"VIDC.IYUV"="iyuv_32.dll"
"vidc.mrle"="msrle32.dll"
"vidc.msvc"="msvidc32.dll"
"VIDC.YVYU"="msyuv.dll"
"wavemapper"="msacm32.drv"
"msacm.msg723"="msg723.acm"
"vidc.M263"="msh263.drv"
"vidc.M261"="msh261.drv"
"msacm.msaudio1"="msaud32.acm"
"msacm.sl_anet"="sl_anet.acm"
"msacm.iac2"="C:\\WINDOWS\\system32\\iac25_32.ax"
"vidc.iv50"="ir50_32.dll"
"wave"="wdmaud.drv"
"midi"="wdmaud.drv"
"mixer"="wdmaud.drv"
"VIDC.WMV3"="wmv9vcm.dll"
"VIDC.VP40"="vp4vfw.dll"
"msacm.voxacm160"="vct3216.acm"
"MSVideo"="vfwwdm32.dll"
"MSVideo8"="VfWWDM32.dll"
"wave1"="wdmaud.drv"
"midi1"="wdmaud.drv"
"mixer1"="wdmaud.drv"
"aux"="wdmaud.drv"
"vidc.VP70"="vp7vfw.dll"
"vidc.X264"="x264vfw.dll"
"VIDC.FPS1"="frapsvid.dll"
"vidc.VP60"="vp6vfw.dll"
"vidc.VP61"="vp6vfw.dll"
"vidc.VP62"="vp6vfw.dll"
"vidc.DIVX"="DivX.dll"
"VIDC.UYVY"="msyuv.dll"
"VIDC.YUY2"="msyuv.dll"
"VIDC.YVU9"="tsbyuv.dll"
"VIDC.DRAW"="DVIDEO.DLL"
"VIDC.YV12"="yv12vfw.dll"
"wave2"="wdmaud.drv"
"midi2"="wdmaud.drv"
"mixer2"="wdmaud.drv"
"aux1"="wdmaud.drv"
"wave3"="wdmaud.drv"
"midi3"="wdmaud.drv"
"mixer3"="wdmaud.drv"
"aux2"="wdmaud.drv"
"VIDC.MSUD"="msulvc05.dll"
"wave4"="wdmaud.drv"
"midi4"="wdmaud.drv"
"mixer4"="wdmaud.drv"
"aux3"="wdmaud.drv"Szereted az állatokat?
-
h_143570
addikt
-
cousin333
addikt
válasz h_143570 #4618 üzenetére
Nos, igen. Szerintem a program készültségi szintjét tekintve még talán korai, talán az FF3-at akarják megeleőzni vele (csak minek). De már azért jelenleg sem rossz, a 9.27-nél meg fényévekkel jobb. Sokan csak a végleges változatokra állnak rá, abból meg a 9.20 volt az utolsó érdemleges verzió, az is több, mint egy éves.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
troller
senior tag
Tényleg csak érteni szeretném, nem fikázni vagy ilyesmi, de ha van wined és az alól jól megy, akkor mért nem jó azt használni? Ne érts félre semmi bajom a Linux-szal, csak nekem az az elvem, hogy azt használom ami jól megy.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
AtHoS
nagyúr
9.2x verzióban volt olyan lehetőség, hogy egy szövegként beírt webcím (pl. http://prohardver.hu ) kijelölése után shift+jobbklikk-re megjelenő menüből az "Ugrás a webcímre" sort kiválasztva (a lenyomott shift hatására új ablakban) megnyílt a kijelölt cím.
Nos ebben az egyszerű esetben ez működik 9.5b10057 alatt is, de ha a szöveg linkesítve van (pl. http://prohardver.hu ), majd ilyenkor kijelölve a szöveget és így nyomva rajta jobbklikket, akkor sajnos a 9.2x-ben jól megszokott menü bizony nem jelenik meg.
Van rá lehetőség, hogy ezt vissza lehessen varázsolni?
read-only mode on the forum
-
cousin333
addikt
Valamelyik ini fájl bizergálásával mehetene a dolog. De minek? Jobb gomb lenyomva, miközben a link felett vagy, majd le, és jobbgomb felenged (precízebben: egérmozdulat lefelé a link fölött). Vagy egyszerűen kattints görgővel a linkre. Esetleg jobbkikk a linken és Megnyitás háttérben...
Ha új ablakban szeretnéd, akokr is ott van a környezeti menü megfelelő pontja, vagy Shift + görgővel beállíthatod, hogy a görgő új ablakban nyissa meg.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
AtHoS
nagyúr
válasz cousin333 #4626 üzenetére
Akkor kicsit pontosítok:
Nem azért szeretném ilyen módszerrel megnyitni a linket, mert lusta vagyok eggyel többet kattintani (bár lehet ez is benne van ), hanem mert a link egy átirányítással ugratna a szövegként amúgy kiírt címre. Az átirányító oldal meg veszett lassú, tehát azokkal a módszerekkel amit írtál nem vagyok beljebb.
Tehát kellene mégis a "kijelölöm+jobbklikk" menü a szövegként leírt, de linkesített címekhez. Azthittem egyszerűen megoldható lesz egy "pipa" segítségével a beállítások között, de úgy látom akkor szerkeszteni kell a standard_menu.ini fájlocskát.Na este összehasonlítom a 9.27-es Opera ini-jével aztán meglátom mire jutok.
Kösz a segítséget
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
félisten
Hali!
Leszedtem a 9.5-ös véglegest, és nem tudom hogyan lehet eltüntetni a felső menüsort. (view file, edit, stb.)
Kerestem, de nem találtam.
Ha valaki kevésbé vaksi mint én, akkor szóljon!Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
Cyrin
addikt
Nekem kicsit komornak tűnik az új külső, viszont ami nagyon hasznos, a bezárt lapok ikon.
-
piqla
őstag
Oke, ennyi volt. Hiaba profi kod, meg minden, hang az megint nincs. Fakoff Opera.
Szereted az állatokat?
-
Pierre75
senior tag
Feltettem én is a 9.5 végleges változatát, tetszik. De a youtube-on nem játsza le a videókat. Frissítettem a flash playert, de továbbra is csak krisz-krasz van a lejátszási ablak helyén. Eddig a 9.24-ben nem volt ilyen gondom. Vmi beállítási bizbaszra gyanakszom. Kérem, aki tud adjon tanácsot!
-
scott_free
senior tag
hát már vagy egy órája bosszankodom az új, 9.5-ös operán...
ugye lecserélte a standard skin-t és olyan ocsmány pagebar_close ikont rakott ki, hogy totál elrontotta azt a skint, amit eddig használtam. ezt már sikerült orvosolnom manuálisan.viszont az ÓRA melletti tray icont az istennek se tudom eltüntetni, pedig nincs bekapcsolva mail/chat account!
egyszerűen nem hiszem el, hogy a mai világban nem tesznek be egy gombot, amivel ki lehetne venni! -
h_143570
addikt
válasz scott_free #4643 üzenetére
Modositsd az opera parancsikonjanak a beallitasait a kovetekzo keppen:
"C:\Program Files\Opera\Opera.exe"
|
\ /
"C:\Program Files\Opera\Opera.exe" /notrayicon -
scott_free
senior tag
hol tudom azt kikapcsolni, hogy amikor elkezdek beírni egy url-címet, akkor NE hozza elő az összes korábbi előzményt?
-
h_143570
addikt
válasz scott_free #4647 üzenetére
Elmeletileg itt:
opera:config#UserPrefs|AddressbarContentSearch -
cousin333
addikt
válasz scott_free #4647 üzenetére
Szerintem [Lpera:config#UserPrefs%7CMaxDirectHistoryLines]ezt[/L] vagy [Lpera:config#UserPrefs%7CMaxGlobalHistoryLines]ezt[/L] vedd le nullára.
"We spared no expense"
-
Pierre75
senior tag
Na a beállítási mizéria után csak annyit mondhatok, remek lett az új verzió. Gyorsabb, nem hittem volna, hogy tudják fokozni. Egyszóval, aki nem váltott volna, bátran tegye meg.
Azt mennyire kell komolyan venni, hogy spy elleni mechanizmussal is felvértezték az Operát?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest